pingu95 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 salut baieti de ceva vreme am o problema cand conectez un stick sau un cititor de carduri la calculator imi transforma toate folderele din acel stick/card in .exe si folderele originale se pun pe hidden cum pot scapa de aceasta problema? va rog frumos (nu ar fi o mare problema dar telefonul nu suporta .exe) Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 am uitat sa precizez ca am incercat sa formatez calculatorul si degeaba Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 fenomenul, dupa toate probabilitatile, aduce a virus! Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 fenomenul, dupa toate probabilitatile, aduce a virus!am formatat tot hardul si cardul de memorie tot aceeasi problema am incercat si cu alte stickuri si alte carduri de memorie tot asa imi face si am pus cardul de memorie in laptopul tatalui meu si nu imi face asa deci e din calculator ceva bulit poate fi hardul? Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 nu cred ca poati fi ceva defect hardware dupa cum ziceti ca face..tot software e problema. alt device pe usb functioneaza ok ?. formatarea a ti facut o pe quick format? ce sistem de operare folositi? Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 nu cred ca poati fi ceva defect hardware dupa cum ziceti ca face..tot software e problema. alt device pe usb functioneaza ok ?. formatarea a ti facut o pe quick format? ce sistem de operare folositi?si cu altele face tot asa formatarea nu am facut-o pe quick si folosesc windows 7 ultimate 32 bit Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 aveti virus 100% Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 aveti virus 100%chiar dupa ce am formatat hardul intreg , cardul de memorie al telefonului si stickul nu a disparut virusul? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Buna seara ! Da asa este are dreptate domnu cristi71 ca este un virus,pentru ca a avut si un var de-al meu acest virus si deabia a scapat de el.Daca vreti si dvs neapatat ca sa scapati de acest virus trebuie neaparat ca sa formatati tot hdd-ul pc-ului dvs si nu in ultimul rand stick-ul sa-l formatati .Dar dvs aveti vreun antivirus in acest pc-u, daca nu aveti un antivirus pe calculatorul dvs,asta este o foarte mare prostie a oamenilor,ma refer care are net si nu are un antivirus in calculator.Mult succes !!! Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 autati pe google si va convingeti. undeva a ramas . uitete pe aici :http://amiworks.co.in/talk/how-to-remove-new-folderexe-or-regsvrexr-or-autoruninf-virus/ Link spre comentariu
sebip Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 E virus ! Schimba cd-ul sau dvd-ul de instalare si/sau nu mai instala programele uzuale. Eventual instaleaza pe rind programele si baga stickul dupa fiecare instalare si cind va modifica folderul atunci acela e programul infectat. Prim formatare scapi de virus dar la instalarea sistemului de operare si a programelor uzuale (mai ales de pe cd, dvd sau stick copiat dupa virusare!) e foarte probabila reinfectarea. Un antivirus bun imediat dupa instalarea windowsului si citirea cu atentie a mesajelor de la antivirus duc de asemenea la evitarea infectarii. Apare Task Managerul la apasarea tastelor Ctrl+Alt+Del ? Poate rula programul regedit.exe ? Sugestii de rezolvare: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090115043853AAcqjR8 Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Buna seara ! Da asa este are dreptate domnu cristi71 ca este un virus,pentru ca a avut si un var de-al meu acest virus si deabia a scapat de el.Daca vreti si dvs neapatat ca sa scapati de acest virus trebuie neaparat ca sa formatati tot hdd-ul pc-ului dvs si nu in ultimul rand stick-ul sa-l formatati .Dar dvs nu aveti nici un antivirus pe calculatorul dvs,daca nu asta este o foarte mare prostie a oamenilor,ma refer care are net si nu are un antivirus in calculator.Mult succes !!!am precizat ca am formatat tot hdd-ul si stick-ul si cardul de memorie al telefonului si nu am scapat de virus antivirus am unul norton oferit de romtelecom (1euro/luna platesc licenta + telefonul fix + internetul) Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 apare task managerul calculatorul functioneaza perfect asta este singura buba (in fine si placa video e praf trebuie sa o schimb nvidia geforce 6200 turbocache) Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 incercati si cu alt antivirus. cititi pe net, sunt multi in situatia d voastra. cititi linkul care l am postat sa vedeti cati antivirusi a testat respectivul si nu l a detectat. se pare ca este vb de WORM_DELF.FKZ. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Atunci verificati toate cd-urile si dvd-urile dvs cu o scanare cu antivirusul dvs, pentru ca sigur o sa contina acest virus vreun un cd-u sau un dvd-u al dvs .Succes !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum