Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cartus hp 343

Vizitator licaservice

Postări Recomandate

Vizitator licaservice

salutare tuturor am o intrebare vizavi de un cartus hp343 am cumparat un cartus seria de mai sus (cel dinainte se uscase) si am listat cu el cateva DVD-uri la o imprimanta (hp photosmart D5160) dupa care am zis sa-l reincarc ca sa nu se usuce ca cel dinaintea lui (el inca ma avea putina cerneala in el) zis si facut l-am reincarcat cu cerneala originala cu care am reincarcat si pe cel dinaintea lui de vreo 3-4 ori,si cand l-am pus in imprimanta EROARE de cartus tricolor.La cel negru si cel color dinaintea lui dupa cei faceam refil mi le arata ca fiind goale dar listam fara probleme dar cu asta nu vrea.L-am scos l-am curatat la contacte am incercat sai dau clean si aligniament din soft dasr nu vrea si pace,stie cineva ce as putea sa-i mai fac (inafara de al schimba cu unul nou)ca abia l-am cumparat si am listat foarte putin cu el.Daca cineva s-a lovit de aceiasi problema si are vreun sfat il astept cu nerabdare.Multumesc si succes la toti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• suat

1

• grabiel

1

Va salut ! Eu cred ca trebuia sa cumparati aceste cartuse pentru aceasta imprimanta hp photosmart D5160 ,cartus negeu nr 337, iar cartus color nr 344 . :da Succes !!

Link spre comentariu
Vizitator licaservice

salutare cartusul este HP original dar remanufacturat l-am cumparat de la firma sigilat in cutie cu factura,si 343 este color iar 344 este foto,am imprimanta din 2007 si cunosc ce cartuse foloseste,problema ca la negru desi l-am refilat pe cel original care a venit cu imprimanta de nenumarate ori merge si acum fara probleme dar la color nu mergeau decat 3-4 refiluri,dar eram foarte multumit si asa,numai ca la acesta nu am reusit sa printez decat 10 DVD-uri si cand i-am facut refil prima data gata a murit asta este problema si voiam sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări