Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Domotec

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marik2500

4

• BUGHIU

2

• MoshuLeo

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...

Salutare tuturor,Am un mini TV cu radio DOMOTEC MS-6110 - SECAM D/K. As dori o schema pentru acesta si o solutie pentru sunet B/G(5,5MHz) deoarece receptioneaza numai pe D/K (6,5 MHz).Merci! :speriat

post-41319-139829610451_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Schema interna a TV-ului este realizata cu IC CD5151CP . Am gasit o schema care ar semana cu ce am eu. Privind-o ce ar trebui sa schimb pentru a avea alaturi de sunet DK(default) si B/G?

post-41319-139829616007_thumb.jpg

Link spre comentariu

Incercati prima data sa schimbati FUS-ul SW cu unul ''apt'' si pentru 6,5mhz purtatoare sunet ,apoi schimbati si filtrul de 5,5mhz cu unul de 6,5mhz. Puteti incerca si varianta de a monta paralel pe cel de 5,5 unul de 6,5 sau cea mai buna varianta convertor de sunet sau paralel ton!!!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Buna Ziua! Ca tot veni vorba despre FI sunet, as fi interesat de o schema de convertor FI sunet B/G---D/K detailata

cel cu un tranzistor, 2 filtre si bobina care se gaseau in comert candva, acum nu se mai gasesc asa usor...

Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări