cburlea Postat Iulie 15, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2005 bine, merci frumos pentru sfaturi shi abia astept sa-mi spui impresii despre visaton! oricum, banuiesc ca ai shi un amp bun!apropos, ce zici merita sa construiesc un amp? sau mai bine il iau gata facut!? Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 pai eu de unde sa stiu? numai tu stii daca poti si apoi, in functie de timpul tau, daca merita sa faci un amplificator. chiar daca esti incepator si montezi un kit, (nu tu, asa, in general) tot e incomparabil mai bine decat sa il faca altcineva pt. tine. eu in general consider ca merita sa faci [citeste construiesti] orice, in primul rand pentru satisfactia reusitei, si apoi fiindca in felul asta inveti ceva nou. dar asta e o parere personala ... mai este si aspectul financiar - cred ca iesi cel mai ieftin asa. pe de alta parte, daca esti pasionat dar antitalent, s-ar putea sa te ajunga al naibii de scump ambitia DIY Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum