Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere placa de baza

maverik_ro

Postări Recomandate

Editat : FLORIN IORDACHE

http://www...............

foloseste cineva produsul ??? am ramas fara calc (DESK copilul a vrut calc la tara ) si acum am ceva nevoie pentru procesare de poze .... vreau si eu o parere sau sa ma indrumati si pe mine la o placa de baza .... mai buna ...

ce parere aveti de placile de baza cu CPU integrat ??? :nas:

Va rog frumos sa nu mai puneti link-uri de la Magazine,pentru ca inseamna ca le faceti Reclama.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maverik_ro

4

• Spitfire

1

• FLORIN IORDACHE

1

Nu prea merita, la banii aceia cumparati un procesor AMD Athlon II X3 455 3.30GHz skt AM3 box si o placa Asrock N68-S3 UCC cu video/sunet/LAN on-board, sau ceva similar acestora, si va rezulta un kit mult mai performant.

Link spre comentariu

Buna seara ! Eu va recomand placa de baza aceasta Gigabyte GA-MA770-ES3. Care are Socket: AM 2 Chipset: AMD 770AMD SB710 FSB: HT5200 MHz Procesoare suportate: AMD Phenom II / Athlon II , 2 Memorii suportate: DDR2 Frecventa memorie : 800/1200MHz Slot video: 1 x PCI Express x16 Retea integrata: Lan 10/100/1000, audio integrata Realtek ALC888.Am cumparat si pentru mine una si sunt foarte multumit de ea,mai ales ca nu are placa video incorporata pe placa de baza,mie unul nu prea imi plac acelea cu placa video incorporata pe placa de baza,motivul este foarte simplu se incalzesc cam tare placile de baza. :da Uitati va adaug si doua poze cu placa de baza Gigabyte GA-MA770-ES3 ca sa vedeti cum arata.Succes !!

Link spre comentariu

se pare ca mi-am facut o idee despre ce vreau sa cumpar ,.... nici mie nu imi plac placile de baza cu video incorporat , din acela-si motiv ...sincer , placa de baza care am postat-o in primul anunt imi facea cu ochiul , dar dupa ce am mai citit pe net cate ceva pentru ea , :speriat P.S.: nu am vrut sa fac reclama .... daca mai discutam de un magazin online de garsoniera mai ziceai ... dar nu cred ca sunt mai mult 5% dintre utilizatori ELFORUM care sa nu fi auzit de magazin

Link spre comentariu
Vizitator Spk_V

N-am apucat sa vad la ce model de placa de baza facea referire acel link, insa indicat ar fi sa mergeti pe o placa de baza cu memorii DDR3!

Daca aveti deja memorii DDR2, placa de baza recomandata de d-nul Iordache ar fi o solutie, asta in cazul in care o mai gasiti prin ceva magazine online...

D-voastra ce-ati ales? (* modelul exact sau link-ul producatorului nu se considera "reclama mascata" din ce stiu)

Link spre comentariu
Vizitator tyc

La MB cu video onboard ,daca se foloseste o placa video pe PCI-E (de ex) nu se mai incalzesc; avantajul e ca la o adica poti 'defila' si fara respectiva placa. La MB cu CPU incorporat (exista asa ceva in uzul? casnic nu pot sa vad exemplul :smt107) ai dezavantajul ca nu ai acces la proc(pt upgrade ,schimbare). Si eu am o placa industriala ,dar e cu 286 :mort

Link spre comentariu

va multumesc pentru ajutor. Deocamdata am facut ce am avut de facutma voi orienta catre o placa cu soket AM3 ... Ceva cu chipset de la intel. Placa video o sa fie si ea cu minim 1g de ram chipset ...bine inteles tot de la intel... Ram ceva la 4..chiar 8 g. Procesorul bine inteles... Intel,iar coolerul cu heat pipe.... Urasc fan.urile

Link spre comentariu
Vizitator tyc

AM3 e pt AMD. Coolere cu heatpipe nu sant neaparat fara zornaitoare ;clasificarea lor e : active,(intr-o bucata cu heatpipe sau fara,dar neaparat cu ventilator/turbina) sau pasive(dintr-o bucata,cu heatpipe sau fara,dar fara ventilator/turbina). Cele din urma sant din cupru si cu multi bani.Poti sa folosesti de radiator de racire carcasa ATX,modificata.Sursa tot o sa 'cante' ,HDD la fel. O varianta e imersarea in ulei- cauta pe youtube filmulete.Pe clasic (racire fortata pe aer) poti folosi coolere de la Noctua, surse ultrasilentioase si HDD ultra quiet +o carcasa de Al.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări