Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic versus Samsung

Vizitator hieronymus

Postări Recomandate

Vizitator hieronymus

preturile sunt identice la Emag si Panasonic: 1999 RON.Numai ca la Panasonic vanzatorul imi face o reducere de 100 RON, iar la Emag imi da un voucher de 387 RON, cu care imi pot cumpara alt produs Panasonic (ex un aparat foto).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• scormonel

6

• pinky

5

• Toni Marginean

4

• Dr.L

3

Top autori în acest subiect

Cu 387 lei nu cred ca poti cumpara un aparat foto cu stabilizator optic de imagine. Cele fara stabilizator sunt de nefolosit, peste jumatate din poze vor iesi neclare (miscate). Dar daca este Panasonic (aparatul foto), toate fetele subiectilor vor fi rosii, si camasile albe vor avea diferite viraje nu vor fi nuantele corecte. Deci suntem pusi in fata multor dileme...... In ce priveste televizorul as opta totusi pentru Panasonic. Nu poti compara Sasung cu Panasonic, totusi.

Link spre comentariu
Vizitator hieronymus

tot asa am gandit si eu: Panasonic sunt Panasonic, totusi, si mereu au fost peste Samsung.eu ma gandeam sa mai pun ceva, si sa iau un aparat foto Panasonic (dar nu stiu ce calitate au).Nu vad nici un link in postul de mai jos, poate se pot pune din nou linkuirle, please.

Link spre comentariu
Vizitator hieronymus

Dupa o noua tura prin magazine, m-am hotarat sa merg pe Panasonic. La Samsung se vede si parca se si aude mai bine ; negrul e negru la Samsung (nu gri inchis), are internet, conexiuni USB, dar Panasonic e mai fiabil (dupa cum mi-a spus si un vanzator de la Altex), si avnd in vedere ca e mai ieftin, merg pe Panasonic.Panasonic Viera E32E, diagonala 36 inches: 2350 RONSamsung D5000, 2800 RON (diagonala 36 inches).

Link spre comentariu

La televizoarele noi, plate au uitat sa le puna difuzoare. Nu pot fi folosite fara boxe exterioare. Se aude ca la nebuni. I-ti strici urechea. Acum 10 ani nu puteam sa concep ca niste firme cu pretentii sa ajunga asa jos. Asta este !.

Link spre comentariu
Vizitator hieronymus

Gata, am luat LED-ul. Am mers pe Panasonic cu diagonala de 94 cm; televizorul vede bine, dar diagonala e mare pt o sufragerie de 20mp, ma dor ochii de la el.Trebuia sa merg pe ceva cu diagonala de 81 cm.

Link spre comentariu

Diagonala corecta a unui TV se alege astfel: va asezati in fata ecranului la distanta la care il veti privi in mod normal, si intindeti mana dreapta, cu palma trebuie sa acoperiti tot ecranul.Daca nu reusiti sa acoperiti vizual tot ecranul cu palma, e prea mare, daca trebuie sa va apropiati de ecran e prea mic...intr-o sufragerie de bloc de 20 mp, daca asezati TV-ul pe o masuta pe latura lunga(5m) a camerei, si stati pe o canapea aflata in fata masutei, tot pe latura lunga, la un format al ecranului de 3/4 diagonala optima e de 21"(51cm), iar la un format al ecranului de 16/9 diagonala optima e de 27"(68 cm).Deci si 81cm era prea mult...

Link spre comentariu

Acele distante minime erau valabile la televizoarele CRT la care daca priveai de la distanta mica, vedeai liniile de baleiaj. La televizoarele moderne, rezolutia este asa mare, tocmai sa poata fi privite de la mica distanta fara sa te deranjeze punctele ce compun imaginea. Abia astept televizorul la care lucreaza Philips cu diagonala de 5 metri.

Link spre comentariu
Vizitator hieronymus

cei de la magazin m-au aburit ca tr sa fie min de 3 ori diagonala ecranului; eu am fotoliul la vreo 4 m, deci 0.94X3=2.82m, si ma incadram. Acum nu pot sa ma obisnuiesc cu ditamai matahala de ecran asa de aproape de mine.Pt toti de pe forum: pt o camera de 20mp, dimensiunea optima a ecranului in format 16:9 este de 81 cm. Daca e mai mare, devine deranjant pt ochi; cine are vedere buna, poate sa isi ia si mai mic.

Link spre comentariu

Nu are cum sa te doara capul de la marimea ecranului.Probabil e contrastul sau luminozitatea prea mare. Vezi si daca poti sa-l treci pe refresh de 100 Hz sau mai mult. Mai sunt niste fineturi cu blur-ul si obiectele in miscare, vezi daca are ceva setari legat de asta.Cand te uiti seara tine si o lumina aprinsa in camera, altfel TV-ul produce variatii de lumina prea mari, irisul vrea sa le compenseze si in final te capiaza.

Link spre comentariu

Cei de la magazin sunt vanzatori, deci niste papagali paraleli cu fenomenele fizice. Cand cumpar ceva il rog frumos pe vanzator sa taca caci oricum nu cred nimic din ce spune si-mi vad linistit de probe la produs.

Link spre comentariu
Vizitator hieronymus

aparatul are 50 hz, era bine daca era de 100Hz. Incerc sa ii mai umblu prin setari, mai ales pe la luminozitate, sa vedem ce iese.De schimbat nu vor sa il schimbe, decat daca e stricat.In rest sunt de acord cu faptul ca vanzatorii sunt doar papagali, interesati doar sa vanda. Habar nu au ce spun!

Link spre comentariu

Ne spui si noua ce model de tv ai luat ? Si de la ce magazin.Si asa, cu putina ( sau mai multa ) rautate: nu ti-era mai bine cu un LG 3D de 81 ?Intereseaza-te la protectia consumatorului daca nu ai dreptul de a returna produsul. Eu parca stiu ca vanzatorul este obligat sa primeasca produsul daca clientul doreste acest lucru. Nu stiu care este termenul de returnare.Si daca nu vor, ia un condensator de valoare 10-22uF / 400V incarcat la tensiune mare si pune-l pe intrarile de video si asa o sa prajesti intrarile fara sa se vada. Mai bine da-l la un cunoscut care stie sa faca asaceva. Daca in decurs de jumatate din perioada de garantie se defecteaza de 3 ori, primesti banii inapoi.

Link spre comentariu

Si daca nu vor, ia un condensator de valoare 10-22uF / 400V incarcat la tensiune mare si pune-l pe intrarile de video si asa o sa prajesti intrarile fara sa se vada. Mai bine da-l la un cunoscut care stie sa faca asaceva. Daca in decurs de jumatate din perioada de garantie se defecteaza de 3 ori, primesti banii inapoi.]

Daca tehnicianul din service "se prinde" de asta, si anunta Politia, se alege clientul cu dosar penal, pe baza Art.215 CP-infractiunea de înşelăciune.Plus pierderea totala a garantiei. Lucru perfect posibil dealtfel, descarcarea condensatorului va lasa urme de impact pe pinii intrarilor. icon_axe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări