Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Print Problem: Mai multe PCB-uri pe aceeasi foaie cu Eagle

Filipone

Postări Recomandate

Mi-am storcit creierii cum as putea sa scot mai multe desene pe o pagina cu versiunea free de Eagle Layout Editor, dar fara sa trec foaia respectiva de mai multe ori prin imprimanta, bineinteles modificand locatia unde va fi printat desenul (Top, Center, Bottom, Left, Right...). Eu am PDFCreator si pot sa imbin mai multe desene, dar el uneste toate paginile intr-un singur fisier, deci nu am rezolvat nimic.

In help nu se spune nimic despre asta, Gogu nu zice nimic si sunt curios daca a gasit cineva o metoda de a face acest lucru, dar sa se pastreze cotele (ca export de imagine sau printscreen dau si eu si fac copy si paste in Paint sau orice altceva, dar trebuie sa refac scara imaginilor... ceea ce cateodata este foarte enervant)

Multumesc anticipat! :prayer:

Filipone

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Filipone

3

Top autori în acest subiect

Merge asa (chiar si de pe un brd pe altul):Group - Cut - right clickPaste (in acelasi sau alt brd)Smecheria e sa se faca cu schema inchisa!

Maestre multumesc mult pentru ajutor! A mers exact cum ai spus. Si eu am incercat sa fac aceeasi chestie dar era schema deschisa.As mai adauga ca inainte de Group - Cut - R. Click sa se afiseze pe placa toate layer-ele pentru a fi siguri de copiere (eu aveam decat Bottom si Pads si nu mi-a copiat decat bottom).Filipone
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Stie cineva de ce nu imi printeaza si textul scris pe placa ???

Depinde layerul in care e textul. Selectezi layere-ele de printare si dai print.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări