Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme NOKIA 5610d-1

incepatorul_br

Postări Recomandate

salutare am si eu o problema cu un NOKIA 5610d-1 si anume:atunci cand vreau sa fac o poza camera se deschide greu si cand apas butonul sa fac poza ramane cu imaginea blocata pe display timp de 1-2minute si apoi scrie operatie nereusitace pot sa ii fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• incepatorul_br

2

Top autori în acest subiect

salutare am si eu o problema cu un NOKIA 5610d-1 si anume:

atunci cand vreau sa fac o poza camera se deschide greu si cand apas butonul sa fac poza ramane cu imaginea blocata pe display timp de 1-2minute si apoi scrie operatie nereusita

ce pot sa ii fac?

Banuiesc ca problema la acel aparat este hardware, dar la fel de bine poate fi si software. Nu avem de unde sti starea lui deoarece telefonul se afla in posesia ta, deci, ne putem da doar cu parerea.

Cunostinte/experinta,piese,scule... banuiesc ca nu ai, deci ai 2 optiuni:

1. te risti sii rescri o noua versiune de software.... gasesti tu cu ce, sunt o gramada de softuri/crack-uri

2. contactezi un service gsm.... si mai departe se ocupa ei( atentie, un service gsm nu un chiosc de ziare sau vreun butic...care se vrea a fi service)

Ps. Personal, nu iti recomand prima optiune, fara a avea backup la securitate, deoarece poti strica telefonul ireparabil. Sau ma rog, aproape ireparabil, insa cand vei auzi pretul pentru Rpl..... ireparabil va scrie pe el. :rade:

Br. Dixon

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări