emill_sorin Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Si ce imi recomandati sa fac ??? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Filtre pentru fiecare difuzor. In felul asta nu se va cobori sub impedanta minima a amplificatorului, difuzoarele vor avea viata considerabil mai lunga si daca filtrele sunt facute bine ar trebui sa si sune mai bine. Link spre comentariu
emill_sorin Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Nu le-am desfacut dar dupa cum se aude sunt cinvins ca au filtre . O sa incerc sa le desfac sa ma asigur . Dar ca sa inteleg mai bine : daca una e de 4 ohmi si una de 6 ohmi daca le leg direct (in paralel) la amplificator car in mod normal e pe 8 ohmi ( cu TDA 7294 alimentat la +- 39V ) v-a merge sau v-a face "poc" ??? Link spre comentariu
jvl_77 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Nu le-am desfacut dar dupa cum se aude sunt cinvins ca au filtre . O sa incerc sa le desfac sa ma asigur . Dar ca sa inteleg mai bine : daca una e de 4 ohmi si una de 6 ohmi daca le leg direct (in paralel) la amplificator car in mod normal e pe 8 ohmi ( cu TDA 7294 alimentat la +- 39V ) v-a merge sau v-a face "poc" ???[/quote 6 cu 4 în paralel 2,4 ohm! Face poc tda 7294 din +/-39V! Fără abuz (putere foarte mică), poate nu face! Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Eu am inteles ca e vorba de un amplificator auto (care e facut sa lucreze pe 4 Ohmi). Daca incintele au 4 fire (separat pentru joase si separat pentru inalte) e posibil sa nu existe filtre (de partea asta ocupandu-se amplificatorul). Cel mai bine ar fi sa le desfaceti si sa vedeti exact ce si cum. Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 am realizat vreo 2 ani un amplif 2.1,am si postat un topic cu poze pe acveasta tema,dar nu il mai gasesc,imi arata doar postarile de dupa 1ian2014 pe scurt:amplif sateliti realizat cu 7254 alim la +-30v ampl subw realizat cu bd249-250 alimentat la +-50v filtru de subwofer filtrarea pe sateliti realizata prin modificarea buclei de reactie negativa traf toroid 400w am gasit topicul http://www.elforum.info/topic/69020-amplif-21-200w-2100-in-sfarsit-gata/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum