Vizitator cudalbgeo2005 Postat Ianuarie 13, 2006 Partajează Postat Ianuarie 13, 2006 Vreau sa fac un subwoofer cu diful asta si imi trebuiesc si restul parametrilor?E vreo metoda de calcul a acestora cumva? Link spre comentariu
Silviu26 Postat Ianuarie 13, 2006 Partajează Postat Ianuarie 13, 2006 pune o poza cu el poate il recunoaste cineva !metode exista, foloseste cu incredere functia <<< search >>>cu un dif de 15 cm diametru nu prea poti sa faci subwoofer dar.... Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 hahahah uitate ce scrie la silviu acolo jos "165 db @ 12 hz" si tu vrei sa faci sub cu dif de 15 cm :supz: in fine am terminat cu glumade putut se poate face si poate suna chiar si satisfacator (asta in fct de gusturile tale)sa iti dau un exemplu:un prieten de al meu sia cumparat un 5.1 si subwoferul avea dif de 5" (13cm) :rolleyes: DAR pt o camera (3*4m) a fost destul de satisfacator sunetudeci poti sa faci sub cu difu ala numa sa nu te astepti la nustiu ce bas.totusi mi se pare PREA putin 10w ... cred ca rezista si la mai mult .. eventual o poza daca ai cu el .. sa ne arati si noua Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 Crezi ca sistemele 5.1 din comert au mai mult ? Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 pai depinde de model ... majoritatea au de la 30w in sus(rms sau muzical asta nu stiu da cred ca mai mult muzical :rolleyes: ) Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 Te asigur eu ca muzical, deci rms e de la jumatate muzical in jos... Link spre comentariu
csl1131 Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 sistemele din comert au F3 la 70-80 hz, paate 60 daca ai noroc,la alea mai amri..am gasit si cu F3 de 100hz, si cica sub la un 5.1 :rolleyes: :axe: + ca toate sunt band pass..si asta spune multe...pune o poza poate il recunoaste cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum