Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parametrii are dif ZJFL 4 Ohmi 10 W 150 mm?

Vizitator cudalbgeo2005

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

2

• FIXVID

2

• csl1131

1

• Silviu26

1

Top autori în acest subiect

hahahah uitate ce scrie la silviu acolo jos "165 db @ 12 hz" si tu vrei sa faci sub cu dif de 15 cm :supz: in fine am terminat cu glumade putut se poate face si poate suna chiar si satisfacator (asta in fct de gusturile tale)sa iti dau un exemplu:un prieten de al meu sia cumparat un 5.1 si subwoferul avea dif de 5" (13cm) :rolleyes: DAR pt o camera (3*4m) a fost destul de satisfacator sunetudeci poti sa faci sub cu difu ala numa sa nu te astepti la nustiu ce bas.totusi mi se pare PREA putin 10w ... cred ca rezista si la mai mult .. eventual o poza daca ai cu el .. sa ne arati si noua

Link spre comentariu

sistemele din comert au F3 la 70-80 hz, paate 60 daca ai noroc,la alea mai amri..am gasit si cu F3 de 100hz, si cica sub la un 5.1 :rolleyes: :axe: + ca toate sunt band pass..si asta spune multe...pune o poza poate il recunoaste cineva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări