Vizitator stefan_laurentiu81 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 salut..as dori si eu sa aflu daca pot desface o camera de acest model:konika minolta dimage6 fara sa ii aduc mai multe stricaciuni decat cele pe care le are....una dintre ele ar fi ca are butonul rupt cel care se roteste pentru eventualele optiuni si cea de a doua defectiune este ca nu mai vede cardul de memorie cand il introduc,zice ca nu este cand el de fapt este inauntru,sa va explic mai pe larg:camera a fost a nepotului meu care nu stiu ce defect minor a avut si el a incredintato unui necunoscator sa se uite la ea si acela ia facut mai multe stricaciuni printre care ia rupt butonul de care va spuneam si cred ca tot el a stricat si pe acolo pe unde intra cardul,asadar rog ajutor daca se poate...va multumesc! Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 salutare nu am desfacut o camera modelul ala dar am desfacut camere canon cu toate astea principiul este cam acelasi . Se poate desface dar cu mare atentie deoarece sunt pamblici care fac conexiunea intre diverse componente, pcb-uri.... butonul nu cred ca se mai poate repara daca i-a fost rupta pamblica sau poate ai noroc si doar a smuls-o din conector si nu a stiut cum sa o puna la loc trebuie sa se uite in ea un cunoscator altfel e greu.... dar daca totusi vrei gasesti pe youtube tutoriale cum sa faci, cum sa desfaci.... spor la mesterit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum