bubusmecherul Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Stie cineva de ce ,cand dau sa instalez un program sau un joc,mi se ascunde instalarea lui,deci adica nu pot instala nimic deoarece ,cand ar trebui ,exemplu,sa dau next la acel program sau joc imaginea dispare,se ascunde pur si simplu,stie cineva ce se intampla Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Buna ziua ! 1: Ce sistem de operare aveti instalat in pc-ul dvs, 2: ce antivirus aveti instalat in pc-ul dvs ?Asteptam ! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 xp sp2 si ,si nu am instalat nici un antivirus in pc,deci cum am mai spus nu pot instala programe sau jocuri ca nu apuc sa dau next Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 nu am instalat nici un antivirus in pcCum aveti pc-u si net si nu aveti antivirus pe pc-ul dvs?????Atunci sigur este virusat,nici nu se pune problema,trebuie ca sa instalati din nou sistemul de operare,iar dupa ce instalati sistemul de operare trebuie ca sa instalati imediat un antivirus si sa-i dati o scanare la partitile d.e etc.....Pentru ca s-ar putea ca sa aveti virusii si in partitile celelante,d,e etc..... Spor la treaba si succes ! Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Cum spunea si colegul mai sus, reinstalare sistem de operare, instalare un soft antivirus, si apoi restul celor necesare... Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Sau probabil are activat si un al doilea monitor si acolo dispar ferestrele!!!Mi se intampla si mie de multe ori si trebuie sa aprind TV ca sa le trag pe monitorul principal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum