Kytan666 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 vrea cineva sa il ajut sa inlocuiasca un cititor de monede (jetoniera) cu unul de bancnote la un automat. Problema e ca nu am umblat niciodata cu asa ceva pana acu si va rog daca are cineva ceva documentatie. Principiul de functionare il stiu , stiu ca se programeaza si altele , dar ce ma doare si nu prea am gasit pe Gogu este conectarea lui la aparat, si pinout-ul. stiu ca trimite impuls la fiecare moneda , are un fir de feedback pentru detectare alimentare , dar nu stiu mai multe si nu vreau sa fac vre-o minune cand il leg pe aparat. orice idee e binevenita. Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Cel mai bine e sa afli modelul si sa cauti o foaie de catalog sau ceva specificatii. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 asta va fi primul lucru pe care-l voi face . ideea e de ceva trucuri , ceva avertizari .... o schema de conectare... Link spre comentariu
Kytan666 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 am fost sa vorbesc cu cineva care vinde cititoare. Si tare am impresia ca incearca sa-mi vand niste chestii in plus care nu-mi trebuie. Spune ca doar Cititoarele de moneda se pot lega direct la placa aparatului pentru cele de bancnota mai trebuie o interfata care e scumpa bine .. Si de asta cer ceva informatii sa inteleg un pic functionarea si legarea lor sa nu ma apuc sa cumpar o masina pentru o saiba .. Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Trebuie sa cumperi un cititor care sa aiba iesire compatibila cu placa ta de baza: paralela, seriala, tren de impulsuri, binar, SSP, MDB, CCTalk, NIS, etc.Unele cititoare suporta una, mai multe sau chiar toate conexiunile. Link spre comentariu
Vizitator petro_11 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 ce model de aparat de cafea ai? si ce model de cititor? Link spre comentariu
victor_andrey Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 cam tot ce e la noi merg pe protocol MDB majoritatea vin din italia problema care nu o vei putea rezolva este sa-ti recunoasca placa de baza cititorul de bacnote lucru pe care il poti rezolva totusi la firma producatoare sa-ti faca un nou soft scump de altfel asa ceva ceva asemanator am intalnit la dozatoarele de lapte singura solutie viabila-convenabila a fost sa fac placa de baza soft etc mult mai performant decat era initil sa ajuns ca aparatul ....cu acordare rest si multe altele la mana a doua un validator bacnote bun nu ar trebui sa te ajunga mai mult de 120 euro ceva bun dealtfel am atasat o jetoniera cu rest una bacnote si datele comunicare MDB treaba e cam stufoasa pentru inceput poti incerca sa proiectezi o interfata de conumicare sa pacalesti jetoniera dar prea multa munca si nu vei fi platit asta daca reusesti ....spor sant prea mari fisierele nu se incarca .... Link spre comentariu
negru_voda Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 intr-adevar, validatorul de bancnote, sau mai bine spus acceptorul de bancnote, este destul de scump. exista o generatie de acceptoare care recunoaste mai multe soiuri de bancnote si se poate conecta in toate modurile posibile. singura problema este ca trebuie programat insa. in oradea, lucram la o firma de jocuri de noroc (pacanele / rulete) iar ei foloseau aceste acceptoare. nu uita insa, ca pe langa acceptorul propriu zis, nenea care incearca sa-ti vanda "chestii" in plus nu zice rau. ai nevoie de urmatoarele: -acceptorul in sine -anti-string (cel care impiedica bancnotele sa se ruleze sau sa se blocheze in acceptor respectiv scoaterea bancnotei din acceptor odata introdusa) -cablu bga impreuna cu cablul de adaptare (asta pt acceptoarele bga)nu vreau sa fac reclama deci cele mai bune preturi din cate am vazut le gasesti pe link-ul care ti l-am trimis in pm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum