Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

validator bancnote

Kytan666

Postări Recomandate

vrea cineva sa il ajut sa inlocuiasca un cititor de monede (jetoniera) cu unul de bancnote la un automat. Problema e ca nu am umblat niciodata cu asa ceva pana acu si va rog daca are cineva ceva documentatie. Principiul de functionare il stiu , stiu ca se programeaza si altele , dar ce ma doare si nu prea am gasit pe Gogu este conectarea lui la aparat, si pinout-ul. stiu ca trimite impuls la fiecare moneda , are un fir de feedback pentru detectare alimentare , dar nu stiu mai multe si nu vreau sa fac vre-o minune cand il leg pe aparat. orice idee e binevenita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

3

• one

1

• victor_andrey

1

• godFather89

1

am fost sa vorbesc cu cineva care vinde cititoare. Si tare am impresia ca incearca sa-mi vand niste chestii in plus care nu-mi trebuie. Spune ca doar Cititoarele de moneda se pot lega direct la placa aparatului pentru cele de bancnota mai trebuie o interfata care e scumpa bine .. Si de asta cer ceva informatii sa inteleg un pic functionarea si legarea lor sa nu ma apuc sa cumpar o masina pentru o saiba ..

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Trebuie sa cumperi un cititor care sa aiba iesire compatibila cu placa ta de baza: paralela, seriala, tren de impulsuri, binar, SSP, MDB, CCTalk, NIS, etc.Unele cititoare suporta una, mai multe sau chiar toate conexiunile.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

cam tot ce e la noi merg pe protocol MDB majoritatea vin din italia problema care nu o vei putea rezolva este sa-ti recunoasca placa de baza cititorul de bacnote lucru pe care il poti rezolva totusi la firma producatoare sa-ti faca un nou soft scump de altfel asa ceva ceva asemanator am intalnit la dozatoarele de lapte singura solutie viabila-convenabila a fost sa fac placa de baza soft etc mult mai performant decat era initil sa ajuns ca aparatul ....cu acordare rest si multe altele la mana a doua un validator bacnote bun nu ar trebui sa te ajunga mai mult de 120 euro ceva bun dealtfel am atasat o jetoniera cu rest una bacnote si datele comunicare MDB treaba e cam stufoasa pentru inceput poti incerca sa proiectezi o interfata de conumicare sa pacalesti jetoniera dar prea multa munca si nu vei fi platit asta daca reusesti ....spor sant prea mari fisierele nu se incarca .... :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

intr-adevar, validatorul de bancnote, sau mai bine spus acceptorul de bancnote, este destul de scump. exista o generatie de acceptoare care recunoaste mai multe soiuri de bancnote si se poate conecta in toate modurile posibile. singura problema este ca trebuie programat insa. in oradea, lucram la o firma de jocuri de noroc (pacanele / rulete) iar ei foloseau aceste acceptoare. nu uita insa, ca pe langa acceptorul propriu zis, nenea care incearca sa-ti vanda "chestii" in plus nu zice rau. ai nevoie de urmatoarele: -acceptorul in sine -anti-string (cel care impiedica bancnotele sa se ruleze sau sa se blocheze in acceptor respectiv scoaterea bancnotei din acceptor odata introdusa) -cablu bga impreuna cu cablul de adaptare (asta pt acceptoarele bga)nu vreau sa fac reclama deci cele mai bune preturi din cate am vazut le gasesti pe link-ul care ti l-am trimis in pm :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări