Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv vortex KP21TK202A3

naminator2003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manely

18

• naminator2003

7

• elmar

7

• dan cod

7

Top autori în acest subiect

aprinderea led-ului este comandata de procesor ...daca proc. nu da aceasta comanda ledul ramine stins ...probabil ca din cauza ne functionarii liniilor... se blocheaza pe o stare ON sau OFF.

Si acum am obervat ca se aude si bobina de deflexie.

daca se aude baleiajul cadre ...inseamna ca tv-ul este in starea on deci ledul trebuie sa fie stins...
Link spre comentariu

Si acum am obervat ca se aude si bobina de deflexie.

probabil pentru cateva secunde......traful driver,cati ohmi are in primar? 80 ar trebui,se defecteaza destul de des la sasiul astaP.S/ nu mai posta consecutiv,foloseste functia ''modifica'' pentru a modifica sau adauga ceva la mesajul precedent
Link spre comentariu

Bobina de deflexie se aude tot timpul cat tin TV-ul in priza.Da, intradevar are 80 ohmi primarul trafului driver.Intre pinul 3 si pinul 4 al lui trafo linii am rezistenta aproape 0 (cu trafo linii scos de pe placa) si dupa cum vad infasurarile pe schema nu are voie sa aibe nicio rezistenta intre acesti pini, nu??? Deci am trafo linii defect???

Link spre comentariu

Scuzati daca gresesc dar se pare ca e o"joaca"cum adica ?se aud cadrele in deflexie si nu merg liniile?deci recuperata e, ce traf? :jytuiyu cred ca e la misto ,dupa atatea raspunsuri o tine tot cu trafo.

Link spre comentariu

La acest tv nu e nevoie de traful linii pentru a functiona cadrele...tensiunile de alimentare cadre sunt luate de la sursa(chopper)...daca procesorul(multifunctional) "scoate" impulsurile de cadre ...sunt toate conditiile ca baleiaj cadre sa functioneze fara baleiajul linii ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări