lorik199 Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Inainte de a face remarca amintita mai sus, am recitit topicul cap-coada, dar se pare ca mi-a sarit acel rand Imi asum greseala facuta Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Au pomenit unii useri de cativa interpreti(compozitori) romani.As dori sa pomenesc si eu pe cineva,care se pare ca a fost uitat.Octave.Chitara lui s-ar incadra perfect(zic eu) in contex,in topic. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 h**p://search.utorrent.com/search.php?q=Kraftwerk&e=http%3a%2f%2fwww.bittorrent.com%2fsearch%3fclient%3dutorrent2210%26search%3d&u=1&source=tb Link spre comentariu
marshall Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Ca sa poti efectua un test, trebuie mai intai stabilite criteriile de departajare. Avem asa ceva? Poate unii vor de la un amp, doar anumite frecvente, altii vor dinamica, altii vor claritatea detaliilor, etc, etc,. In functie de aceste criterii se poate stabili ce fele de muzica, ce stil de interpretare, ce instrumente, ar fi bine sa reprezinte un anume tester ...O interprentare bogata atat in detalii, cat si intr-o plaja larga de frecvente, cu o dinamica impresionanta, gasiti la Antonio VIVALDI - (Anotimpurile), in interpretarea lui Nigel Kennedy. My two cents ... Link spre comentariu
Patefon Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 O colectie interesanta gasiti aici (inca liber la download): http://www.2l.no/hires/ in diferite formate. Interesant, pentru cine are scule si urechi, daca intre formatele de acelasi fel sunt sesizabile diferentele datorate modului de digitizare. Disponibile in formatele: Stereo DXD 24BIT/352.8kHz Stereo FLAC 24BIT/192kHz Stereo FLAC 24BIT/96kHz Surround 5.1 FLAC 24BIT/96kHz Stereo DFF DSD 128 5.6448Mbit/s Stereo DFF DSD 64 2.8224Mbit/s Surround 5.1 DSD 64 2.8224Mbit/s Deja pe mine ma doare capul de acronime.... Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Discutia despre calitatea amplificatorului e fara rost daca incintele sunt de calitate indoielnica si nu au un nivel minim de acuratete! Nu trebuie scapat din vedere acest MIC amanunt! ( partea electronica este cu o clasa peste incinte, care sunt sisteme electromecanice cu multe probleme ).Muzica este destula, inregistrarile sunt si bune si rele, conteaza si tuningul sistemului pana la incinte. Aici ..................... lucrurile devin stufoase, mai ales ca se intra tare in subiectiv, si, ceea ce pare o problema de amplificator .....................poate fi de la un element al sistemului, dar cu amprenta incintelor. Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Ia puneti asta pe "lampash"... PPsOHIPTBYI Are cam tot ce-i trebe pentru teste.....Asa trebuia postat...doar codul ala cu majuscule intre tag-urile youtube... Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Superba compilatia.. de unde o pot dld si eu? L.E. De aici: http://www.freedsound.com/#giorgio+moroder+evolution Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum