Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Omnia sgh i900

Yo4You

Postări Recomandate

Va salut, nu demult mi-am cumparat si eu second un omnia i900, am instalat alte romuri etc.Problema care am descoperit-o este ca nu pot sa calibrez touch screen-ul plus ca nu e suficient de senzitiv trebuie sa il manevrez cu unghia.Din ce am citit eu pe internet se pare ca acest model are o problema la touch screen din fabrica si trebuieste inlocuit.Acuma este intrebarea de unde cumpar un touch screen?Pe ocazii.ro am vazut ceva touch screen din sticla, nu inteleg cum naiba din sticla ca touch screenul original e defapt plastic?Se poate inlocuii cu un digitizer de sticla?Va rog sa imi dati un sfat de unde sa cumpar un digitizer sa il inlocuiesc sa fie sensibil.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

3

• capabilu

3

• iceq

1

• joeoancea

1

Top autori în acest subiect

salut. si eu am avut 2 omnia si ambele au avut probleme cu touch-ul cam la 6 luni trebuia schimbat ,cel original a tinut cam 1 an de unde si preturile ,original cam 100 ron iar altele 35 ron.Parerea mea este un tel bun cu exceptia touch-ului dar incomod la volanCa sa calibrezi touch-ul trebuie sa apesi cu varful creionului perfect in centrul cruciulitei ,iar cand calibrarea e buna iti iese singur din acel meniu daca nu repeti operatia

Link spre comentariu

Da stiu insa telefonul care il detin are un touch screen care e insensibil merge numai cu unghia sau cu un pix altfel daca apas cu degetul nu merge deloc cum trebuie.

In cazul calibrarii sa nici sa numai vorbim poveste lunga rezolvata cu softuri dar degeaba.

De aceea intrebam ce touch screen imi recomandati sa inlocuiesc pe cel original catre e insensibil.

Nustiu daca exista touch screen de sticla pentru modelul acesta dar cred ca ar fi mai grozav decat cel care il am in acest moment.

Urmariti acest clip sa vedeti cum funtioneaza touch original de la varianta de fabrica.

Link spre comentariu

in aceasta situatie e clar ca trebuie inlocuit,eu am schimbat 2 insa ai mare grija cand detasezi touch-ul de display pentru ca orice firicel de praf,scama,etc se vor vedea cand e display-ul aprinsoperatia in sine nu e deloc complicata,trebuie doar putina rabdare si indemanare ceea ce banuiesc ca airamane la latitudinea ta ce model de touch alegi (functie de buget)cand sunt noi toate merg perfectmulta bafta

Link spre comentariu

Eu nu inteleg un lucru ca pe okazii vad ca exista touch sticla si plastic, exista vreo diferenta?Este unu mai senzitiv decat celalalt?Ce imi recomandati totusi sa pun sa fie ok adica sa nu se zgarie usor ca mai am un touch cruise e zgariat totul arata vraiste in schimb e super senzitiv, omnia asta m-am jucat cu pixul de scris pe el si cu cheia si nu se zgarie touch screenul in schimb e prost nu imi iese nici calibrarea si nu merge decat prin apasare cu unghia sau ceva tare.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Sunt si de sticla dar nu la modelul asta,ia unul la 35-40 si punei folie de protectie pe el dupa montaj,si nu o sa mai ai probleme,mare atentie sa-ti dea garantie ca sa-l poti schimba in caz ca nu se poate calibra,eu am patito la samsunguri si lg-uri am fost nevoit sa schimb cate 3-4 la un telefon pana am nimerit unul care sa se calibreze bine,bafta.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator marian79bz

salut..am fost detinator de omnia i900 si iti recomand touchscreen de la gsmnet.ro sau altshop..operatia de schimbare este f usoara si mare grija la desprindere pt ca este lipit pe marginea ramei de display... :dans: :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări