cristi71 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 ca sa va lamuriti pe deplin...scuza scrisul ma uit cu un ochi la meci...succes Link spre comentariu
firis Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 atunci pinul 1 din schema asta http://www.youtube.com/watch?v=JUI5mlqQ ... re=related este pinul din stanga sus? Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 PS: ai grija cum faci cablajul ca la proiectarea cablajului ala vine pe dos (adica faci cablajul cum ar fi integratul pus pe "spate" cu pinii in sus si se muta numerotarea) daca ai cablajul facut de autor vezi cum e gandit normal / oglinda / intors ca eu m`am gafat de cateva ori ca era intosi si ras`intors si oglindit si am cam ramas in urma la metode de facut cablaje (tot la marker sunt) Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 nu vad ce nu intelegeti..e prea simplu..integratul e vazut de sus si cum e in imagine (cu cheita sus) pinul 1 e stinga sus. Link spre comentariu
firis Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Am inteles bine? asa vine pus? Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 da hai ca te prinzi incet incet Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 da hai ca te prinzi incet incet Cam incet dar...e bine ca tot intelege cate ceva. Firis, orice schema care implica un integrat va avea intotdeauna numerotarea pinilor in ea conform informatiilor din datasheet, asta este ceva obligatoriu si de la sine inteles, de aceea daca ai fi dat macar un click pe linkul postat de mine in pagina anterioara cu pdf-ul ci-ului ai fi vazut ca pe prima pagina a documentului se afla numerotarea CI-ului fara prescurtari ca sa se inteleaga cat mai bine. Asadar pe viitor lasa indoielile si verifica pdf-urile oricarei componenta si de acolo afli intotdeuna informatiile corecte. Link spre comentariu
firis Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 pff...asa am facut schema si ledurile imi stau aprinse? mai e ceva de care nu sunt sigur...pinul incercuit in imagine (sageata) este pinul 14(Clock)?Daca nu ce pin este? Link spre comentariu
firis Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 da hai ca te prinzi incet incet Cam incet dar...e bine ca tot intelege cate ceva. Firis, orice schema care implica un integrat va avea intotdeauna numerotarea pinilor in ea conform informatiilor din datasheet, asta este ceva obligatoriu si de la sine inteles, de aceea daca ai fi dat macar un click pe linkul postat de mine in pagina anterioara cu pdf-ul ci-ului ai fi vazut ca pe prima pagina a documentului se afla numerotarea CI-ului fara prescurtari ca sa se inteleaga cat mai bine. Asadar pe viitor lasa indoielile si verifica pdf-urile oricarei componenta si de acolo afli intotdeuna informatiile corecte. Am deschis linkul dar nu mi-a deschis nici un pdf...:( Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 da e pin 14 clock. cind acolo vine tensiune cd 4017 numara..un pas..oscilatorul trece in zero ..iar vine tesiune cd 4017 numara mai departe ( numara in sensul : u impuls pozitiv trece la out 1, alt impuls pozitiv trece la out 2...s.a.m.d) Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Am deschis linkul dar nu mi-a deschis nici un pdf...:(Ai citit totusi ce scrie pe pagina deschisa? ma indoiesc... Link spre comentariu
firis Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 am inteles...o sa fac maine un cablaj si o sa incerc sa vad ce are de raman ledurile aprinseAm dat click pe acel buton si degeaba Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 ai acrobat reader instalat? e fisier pdf..nu au cum sa stea aprinse decat daca ai gresit ceva la cd 4017... Link spre comentariu
firis Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Am dar vrea PC-ul format o sa rezolv maine si asta pffCeilalti pini asa vin pusi? Adica 0 din schema pe pinul 3 si 2 pe pinul 4? Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Am dar vrea PC-ul format o sa rezolv maine si asta pffCeilalti pini asa vin pusi? Adica 0 din schema pe pinul 3 si 2 pe pinul 4?absolut corect. sper sa reusesti. astept vesti bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum