Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flash led

firis

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• firis

24

• cristi71

10

• Marian

8

• briobit

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

PS: ai grija cum faci cablajul ca la proiectarea cablajului ala vine pe dos (adica faci cablajul cum ar fi integratul pus pe "spate" cu pinii in sus si se muta numerotarea) daca ai cablajul facut de autor vezi cum e gandit normal / oglinda / intors ca eu m`am gafat de cateva ori ca era intosi si ras`intors si oglindit si am cam ramas in urma la metode de facut cablaje (tot la marker sunt)

Link spre comentariu

da hai ca te prinzi incet incet :)

Cam incet dar...e bine ca tot intelege cate ceva.

Firis, orice schema care implica un integrat va avea intotdeauna numerotarea pinilor in ea conform informatiilor din datasheet, asta este ceva obligatoriu si de la sine inteles, de aceea daca ai fi dat macar un click pe linkul postat de mine in pagina anterioara cu pdf-ul ci-ului ai fi vazut ca pe prima pagina a documentului se afla numerotarea CI-ului fara prescurtari ca sa se inteleaga cat mai bine.

Asadar pe viitor lasa indoielile si verifica pdf-urile oricarei componenta si de acolo afli intotdeuna informatiile corecte.

Link spre comentariu

da hai ca te prinzi incet incet :)

Cam incet dar...e bine ca tot intelege cate ceva.

Firis, orice schema care implica un integrat va avea intotdeauna numerotarea pinilor in ea conform informatiilor din datasheet, asta este ceva obligatoriu si de la sine inteles, de aceea daca ai fi dat macar un click pe linkul postat de mine in pagina anterioara cu pdf-ul ci-ului ai fi vazut ca pe prima pagina a documentului se afla numerotarea CI-ului fara prescurtari ca sa se inteleaga cat mai bine.

Asadar pe viitor lasa indoielile si verifica pdf-urile oricarei componenta si de acolo afli intotdeuna informatiile corecte.

Am deschis linkul dar nu mi-a deschis nici un pdf...:(

Link spre comentariu

da e pin 14 clock. cind acolo vine tensiune cd 4017 numara..un pas..oscilatorul trece in zero ..iar vine tesiune cd 4017 numara mai departe ( numara in sensul : u impuls pozitiv trece la out 1, alt impuls pozitiv trece la out 2...s.a.m.d)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări