Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta

Vizitator AndreiPio

Postări Recomandate

Vizitator AndreiPio

Salut..am si eu o rugaminte..as avea nevoie de un sfat de la cei care se pricep..iubesc difuzoarele si tot ce inseamna sunet..am un difuzor Domotec de 300w Ms-800..as vrea sa ii fac o incinta..vreau sa se auda bassul clar si infundat..aveti cumva un model sau ceva.?mentionez ca de preferinta vreau sa fie cu difuzorul in interiorul incintei.!va multumesc anticipat..si astept pareri si raspunsuri!.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• hpavictor

1

• stefanstudio

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

hotarastete puternic si clar ori infuntad ? oricum daca vrei infundat pune mult material fonosbsorbant dar daca vrei sa iti dea cineva ceva detalii despre constructie da si tu detalii despre difuzor diametru spl frecventa putere impedanta si mullte altele

Link spre comentariu

Asta cu profilul uman/real nu are scuză decît de la un anumit nivel în sus, operaţiile simple matematice sînt ca abc-ul sau mersul pe jos. Şi eu am terminat un profil foarte uman (arte plastice), dar folosesc destulă matematică, fizică, în electronică, ca pasiune.

Fără astea ne-am juca ca copii cu cubuleţe şi am zice ntă. :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări