Vizitator radhu Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Dumneata ceri ajutor pentru a distruge un acumulator sau este doar o exprimare defectuoasă ?...nu, nu cer nici un ajutor, doar intreb ce se stie despre acest fenomen. Link spre comentariu
Vizitator radhu Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Am facut experimentul. Rezultatul o sa-i dezamageasca pe multi care au postat aici felurite si posibile efecte. Acumulatorul nu a patit nimic, de fapt nici o componenta nu a patit ceva, doar doua fire mai subtiri s-au incalzit. Asa ca energia nu era asa de mare. Voi incerca acum cu 5000uF la 2000V ceea ce degaja o energie de 5kW/s. Este cineva aici care poate construi o sursa capabila sa incarce bateria de condensatori (5000uF) la tensiunea de 2kV? Cei care doar isi dau cu parerea sa se abtina intrucat nu am nevoie de critici sau observatii inutile. Multumesc! Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Este cineva aici care poate construi o sursa capabila sa incarce bateria de condensatori (5000uF) la tensiunea de 2kV?1 traf de microunde +o dioda care sa reziste la 3 kv si cativa amperi, bine ar fi si o rezistenta de 100ohm de vreo 15 W Link spre comentariu
Vizitator radhu Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Merci, insa am uitat sa specific ca tensiunea de alimentare a sursei trebuie sa fie 12V cc. Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 N-ai specificat ca vrei la 12vLa 12 V poti pune un osilator si un traf de linii ce se folosea cu triplor, scot cam 5-7 kv maxim aleaBineinteles ca mai trebuie si o dioda + rezistenta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum