Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cover-uri

Patefon

Postări Recomandate

Cand copia suna la fel de bine ca originalul. Cate-odata chiar mai bine.Epica - Cover dupa Imperial March (Coloana sonora a filmului Star Wars)AIdXOTeXskw&feature Si inca una care mie imi suna mai bine ca originalul (e doar parerea mea, nu dati cu pietre!)Nightwish - Symphony of Destruction cover dupa Megadeth T5aGTwRkYSI

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Patefon

2

• rimache

1

• iuli09

1

• stefanstudio

1

Top autori în acest subiect

imi pare rau, dar nu sunt de acord. In varianta originala, imi aduc aminte ca "Marsul Imperial" mi-a dat fiori atunci cand l-am auzit prima data. Acest cover nu-mi spune nimic, imi pare doar o piesa buna de pus intr-o discoteca .In schimb, Nightwish... :aplauze

Link spre comentariu

este putin modificat in sensul ca au reglat un eqalizer pe frecventele ce ne place noua nu are cum sa sune mai bine maiales cand copia este mp3 tind sa cred ca un magnetofon nou si o banda nou trasa in studio nu in magazinu de muzica se aude mult mai bine decat o placa de sunet obijnuita si un mp3 cu atat mai rau daca e mp3

Link spre comentariu

Care copie suna mai bine decat originalul???Procol HarumMb3iPP-tHdA The Hollies8Op4hnJFSu8 Joe Cocker hjBZllDo_8E Annie LennoxVZqPoriYXho Sarah BrightmanoTxt0coNWmM Willie NelsonaOt0_Thx52M Bonnie TylerNr_LYrjUKho Glenn Hughes7YtSfj3Enq4 The Shadows7rzCAjqoQfE Gary Brooker & Friends iq_xybRBvgA HSASlpw_Hx-ABrM doro pesch & warlock8y9y3vu7cuI Giovanni MarradiogiG6io-Vog Uli Jon Roth-QhfXMGn6EI ... si multe altele....f3DLarwDOO0 Ei, care suna mai bine???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări