Vizitator capra Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 as avea nevoie de putin ajutor.dak stie cineva impedanta anodica a lampilor pl500 sau pl504.va multumesc anticipat. Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Vrei sa faci un filtru '' PI'' ?. Petrica Link spre comentariu
Vizitator capra Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Vrei sa faci un filtru '' PI'' ?. Petricada, intr-un final acolo as vrea sa ajung..ar fi bine primite cateva sfaturi Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Spune-mi pe MP mai detaliat ce vrei sa faci acolo un final de RF cu una sau doua tuburi PL500, oricum un filtru PI are impedanta intre 1000 si 6000 de ohmi. Daca te intereseaza asa ceva da-mi un MP si te ajut. Petrica Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Spune-mi pe MP mai detaliat ce vrei sa faci acolo un final de RF cu una sau doua tuburi PL500, oricum un filtru PI are impedanta intre 1000 si 6000 de ohmi. Daca te intereseaza asa ceva da-mi un MP si te ajut. PetricaAr fi bine sa postati informatiile ce le posedati aici, sa mai aiba si altii acces la eleSigur mai sunt utilizatori interesati de subiect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum