Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conexiune masa cap magneto-rezistiv

Postări Recomandate

Salutam,Deci: avem un cap magneto-rezistiv tip TDK96B , dublu , alimentat la +5v , cu impedanta 1kom. -5v pentru cap este de fapt masa generala motaj . Cimp magnetic variabil in zona. Prin -5v si +5v , se alimenteaza si citeva elemente Hall .Conectam o sectiune a capului ,la un AO , cu nulul la +2.5v . Traseul trebuie ecranat . Nu stiu cum sa fac legaturile , pentru a avea un zgomot minim . Am putea avea variantele a. -5V si masa cablului ecranat este una si aceasi b. -5v prin fir aparte ; tresa legata la -5v , linga cap ; la celilalt capat al cablului ecranat , tresa ramine libera c. -5v prin fir separat ; tresa legata la -5v , chiar linga AO ; la celilalt capat , tresa ramine libera .Sau poate o fi alta varianta mai buna .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

3

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Cred ca am pus problema unde nu trebuia ; poate era mai bine la rubrica "Consultanta ..."53 vizualizari/0 raspunsuri ??? Adica nu stie nimeni cum sint legaturile la un cap banal de casetofon ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări