spinach Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Salutam,Deci: avem un cap magneto-rezistiv tip TDK96B , dublu , alimentat la +5v , cu impedanta 1kom. -5v pentru cap este de fapt masa generala motaj . Cimp magnetic variabil in zona. Prin -5v si +5v , se alimenteaza si citeva elemente Hall .Conectam o sectiune a capului ,la un AO , cu nulul la +2.5v . Traseul trebuie ecranat . Nu stiu cum sa fac legaturile , pentru a avea un zgomot minim . Am putea avea variantele a. -5V si masa cablului ecranat este una si aceasi b. -5v prin fir aparte ; tresa legata la -5v , linga cap ; la celilalt capat al cablului ecranat , tresa ramine libera c. -5v prin fir separat ; tresa legata la -5v , chiar linga AO ; la celilalt capat , tresa ramine libera .Sau poate o fi alta varianta mai buna . Link spre comentariu
spinach Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Cred ca am pus problema unde nu trebuia ; poate era mai bine la rubrica "Consultanta ..."53 vizualizari/0 raspunsuri ??? Adica nu stie nimeni cum sint legaturile la un cap banal de casetofon ? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Capul normal de casetofon nu necesita alimentare deci daca este cap de cas ceva nu-i in regula acolo cu cei 5V. Link spre comentariu
spinach Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Nu se deosebesc principial . Alimentarea este necesara pentru a functiona elementul magnetorezistiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum