chanito Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 saltaream o sursa de lcd hyundai model L17C0D081, care e trosnita serios si as vrea sa o schimb cu una noua.problema e ca nu am gasit dupa cod.la aswo nu are decat panelul si un invertor,nimic altceva.o sa postez poza,poate are cineva sau stie de unde e.daca nu se gaseste o sa incerc sa o fac dar mie cam scarba deoarece toate elem active sunt arse,integr sursa e spulberat si nu stiu ce cod are.modelul de lcd are sursa in talpa ca si intrarile de usb. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 http://elektrotanya.com/hyundai_q17.pdf/download.html Link spre comentariu
chanito Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 merci dar cum descarc? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 merci dar cum descarc? Salut ! Mai incercati inca odata ca sa apasati pe linck-ul acela dat de domnu leoncris si apasati pe <> In dreapta jos pe pagina respectiva. Succes ! Link spre comentariu
chanito Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 am avut nevoie!dar n-am rez nimic deoarece imi dadea eroare la deschiderea doc.am incercat de 2 ori apoi PA! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 am avut nevoie!dar n-am rez nimic deoarece imi dadea eroare la deschiderea doc.am incercat de 2 ori apoi PA!Va salut ! Atunci daca nu ati putut dvs sa-l luati, vi l-am luat eu de pe acel linck de mai sus si vi l-am atasat pe acest linck : http://www.site cu continut explicit.ro/2657289.8 .Succes ! Link spre comentariu
chanito Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 merci pt efort dar tot nu se deschide.dv l-ati deschis?adobe pe care il am este ultima varianta.cred mai degraba ca e o eroare la descarcare. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Integrat sursa ICE2BS01, multumit ? Link spre comentariu
chanito Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 merci.dar parca as vrea si schema :)ai reusit sa deschizi docum? Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Evident ca ... da. De unde crezi ca am luat ... codul ?Iar Tz. SPA04N60C3.Dezinstaleaza ADOBE si reinstaleaza'l de pe NINITE. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Va salut ! Eu unul va recomand mai repede ca sa instalati Foxit Reader. Succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum