Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum desfac cutia unui subwoofer

Vizitator stefan_laurentiu81

Postări Recomandate

Vizitator stefan_laurentiu81

salutare...am si eu o mica(mare) problema...am un subwoofer marca sanyo model: SX-TS760w 80W 4 ohmi....si as dori sa aflu cum pot deschide cutia pentru ca are cred scapat un surub de la difuzor si din aceasta cauza se aude un zgomot cand rotesc cutia,zgomotul difuzorului care se misca si cel al surubului care este inauntru...mam tot uitat pe toate partile si nu vad nici un cap de surub doar cele care sunt la asa zisele picioare de sustinere dar care sunt scurte si nu cred ca au vreo importanta in deschiderea cutiei..cutia este din pal laminat pe laterale iar in fata are o masca din plastic unde vine si gaura de bassreflex, asadar rog ajutor pentru rezolvarea acestei probleme...va multumesc si sa aveti o zi buna!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luke

2

• iulianpry

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La modelul tau nu poti decat prin fata unde are si tubul , fatada fiind din plastic lipita cu adeziv dar cu multa atentie si un cutter cred ca vei reusi.Dar de ce vrei sa-l desfaci ? E ars cumva difuzorul? Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări