Vizitator stefan_laurentiu81 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 salutare...am si eu o mica(mare) problema...am un subwoofer marca sanyo model: SX-TS760w 80W 4 ohmi....si as dori sa aflu cum pot deschide cutia pentru ca are cred scapat un surub de la difuzor si din aceasta cauza se aude un zgomot cand rotesc cutia,zgomotul difuzorului care se misca si cel al surubului care este inauntru...mam tot uitat pe toate partile si nu vad nici un cap de surub doar cele care sunt la asa zisele picioare de sustinere dar care sunt scurte si nu cred ca au vreo importanta in deschiderea cutiei..cutia este din pal laminat pe laterale iar in fata are o masca din plastic unde vine si gaura de bassreflex, asadar rog ajutor pentru rezolvarea acestei probleme...va multumesc si sa aveti o zi buna! Link spre comentariu
iulianpry Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Foarte probabil accesul in incinta se face pe gaura unde este fixat difuzorul.Il scoti si vezi interiorul Link spre comentariu
luke Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 La modelul tau nu poti decat prin fata unde are si tubul , fatada fiind din plastic lipita cu adeziv dar cu multa atentie si un cutter cred ca vei reusi.Dar de ce vrei sa-l desfaci ? E ars cumva difuzorul? Succes. Link spre comentariu
luke Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Adevarat spusese omul si motivul asa-i cand esti atent la mai multe posturi deodata , oricum a primit raspunsul ,posed si eu o "lada" identica si asa am desfacut-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum