Electron Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 Cineva vrea sa ma angajeze la firma lui si pe langa depanare pc vrea sa am habar si de decodari casetofoane auto, televizoare si alte minuni din astea. Problema e ca eu n-am habar de decodari si va trebui sa invat. Daca ma poate ajuta cineva...o sa-i multumesc!Am cautat cu google si n-am gasit nimic deosebit. Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 13, 2006 Partajează Postat Ianuarie 13, 2006 ma indoiesc ca o sa inveti asa ceva de pe net ca sa ii demonstrezi sefului tau cat te pricepi , e vorba de experientaincearca sa ii explici ca inveti din mers ce nu stapanesti bine Link spre comentariu
Electron Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 TARA poti sa ma ajuti cu notiunile de baza? Ai in posesie ceva despre decodari? Cel putin spune-mi ce ar trebui sa stiu ca sa pot sa decodez ceva. Link spre comentariu
mircea626 Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 in primul rind iti trebe o interfata pt programarea eepromurilor.pt inceput e buna ad memo-01 pe care o gasesti la adelaida.te ajuta si in tv dar pt decodari nu poti sa faci un pas fara sa o ai,.bineinteles ca sint multe casuri pe care nu le poti face cu interfata asta.apoi ai nevoie de documentatie.adik cind iti vine un cas cu cod tre sa stii unde se afla codul,in memorie sau procesor.de care procesor,de care memorie?asta fara sa deschizi aparatul.la reparatii tv gasesti un post deschis de qoznerq in care gasesti acest car base .ai nevoie de calculatoare de coduri.unele le gasesti pe net(free),altele de la preteni :finga: nu e simplu,dar nici foarte complicat.dupa prima decodare ai sa privesti lucrurile altfel.pt tv. chestia devine mult mai complicata.cum spunea si tavi meseria asta nu o inveti de pe net(ca multe altele de fapt)dak te mai pot ajuta,cu placerebafta Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 11, 2006 Partajează Postat Martie 11, 2006 eu nu ma ocup cu decodari casetofoane autoin ce priveste televizoarele , ai nevoie de documentatie - manuale service complete si revista depanatorul , iar daca activitatea este destul de mare, poti sa te abonezi si la Euras Link spre comentariu
Vizitator mmx64 Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 Cineva vrea sa ma angajeze la firma lui si pe langa depanare pc vrea sa am habar si de decodari casetofoane auto, televizoare si alte minuni din astea. Problema e ca eu n-am habar de decodari si va trebui sa invat. Daca ma poate ajuta cineva...o sa-i multumesc!Am cautat cu google si n-am gasit nimic deosebit.Nu e mare lucru decodarea unelor casuri auto, iti trebuie o interfata + un program pe care le gasesti la http://WWW.LANCOS.COM, programul ponyprog + intarfara. Mai sunt si calculatoare de coduri dupa serial, pe care gasesti cateva din ele aici: http://www.eserviceinfo.com/index.php?w ... CalculatorMult succes. Link spre comentariu
Vizitator sorin_so Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 ELECTRON, daca te pricepi cu decodatul si esti prin brasov, am si eu un casetofon cu care nu stiu ce sa fac...ti-as fi recunoscator! Link spre comentariu
Vizitator snakybest Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 vand casetofon auto philips CAR 400 , pentru opel zafira, culoare: negru, stare foarte buna, pret 50 RON!!!!!!!!.......usor NEGOCIABIL!!!!!......contactati-ma la id mess [email protected] mai am si un casetofon de ford, rds EON 5000, stare f buna, negru, compatibil magazionare cd, pret 60 RON NEGOCIABIL!!!!!!!! ID:: [email protected] VALABIL IN BRASOV!!! Link spre comentariu
Vizitator fryca Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 am u casetofon BWM BAVARIA C REVERSE RDS si am nevoie de codBP1836N37693197 641 836 340 pls ajutor .. ms anticipat Link spre comentariu
zvasile Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 am u casetofon BWM BAVARIA C REVERSE RDS si am nevoie de codBP1836N37693197 641 836 340 pls ajutor .. ms anticipatnu ai postat bine aici,posteaza unde trebuie si o sa primesti ajutoraici; DECODARI RADIOCASETOFOANE!!! Link ,acolo accesati functia ''raspunde'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum