imreberes Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 am o problema cu aceasta masina. indiferent de program, trage un pic de apa, apoi se opreste si apare En. placa cu toate electronica are codul: LGS040930. se poate cumpara aceasta placa sau are cineva vreo idee unde-i buba? Link spre comentariu
romica-b Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Posteaza te rog,o poza cu placa. Link spre comentariu
imreberes Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 e vorba de modelul intellowasher de 7,5kg, model wm-14220fd poza aici http://www.partmaster.co.uk/cgi-bin/pro ... 75&shop=lg dar un pret enorm. daca stiti ceva mai ieftin..........hmmmmmm Link spre comentariu
romica-b Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Imi pare rau,nu am aceasta placa.Iti promit ca ma interesez la service-ul autorizat din Timisoara.Sunt prieten bun cu patronul acestuia,dar numai luni,sambata nu au program.O seara placuta! Link spre comentariu
imreberes Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 OK!astept raspunsul Link spre comentariu
romica-b Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Salut!Asa cum ti-am promis am fost astazi la service si am intrebat de pretul placii de LG;raspunsul a fost dezolant,600 de lei aprox. Ai verificat ceva pe placa? Stima,Romica-b Link spre comentariu
imreberes Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 salutn-am verificat nimic. peste piese e un strat de silicon transparent cam de 0,5 cm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum