pop_ady44 Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 In cazul acesta ca e HDD normal,poti sa-l auzi daca se mai invarte?Incearca si alt hard,poate fi si southbridge-ul care nu e resetat corespunzator poate din cauza diverelor sau a BIOS-ului.Incearca drivere de la Intel pentru SATA si chipsetdar am o problema nu pot trece nimic pe acel lptop citeste carduri dar zice ca trebuiesc formatate oare de ce ?netul nu stiu sa-l setez netul depe laptopul meu nu-l accepta find codat vodafone modemul si al meu fiind digi Link spre comentariu
amassive Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 dar am o problema nu pot trece nimic pe acel lptop citeste carduri dar zice ca trebuiesc formatate oare de ce ?netul nu stiu sa-l setez netul depe laptopul meu nu-l accepta find codat vodafone modemul si al meu fiind digicu win 7 am avut si eu o problema de genul nu imi recunostea un hard (ma punea sa il formatez)... intre timp mi-am instalat inapoi xp si totul merge perfect (sa fim seriosi xp e la sp3 w7 a ajuns la sp1 si deja a aparut w8). cu butarea de pe hard si asa a mai patit-o un coleg, tot asa scotea bateria nu avea nimic, pana la urma adaptorul era de vina (culmea, nici eu nu am inteles legatura). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum