Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

card sd bootabil cine ma poate ajuta

pop_ady44

Postări Recomandate

In cazul acesta ca e HDD normal,poti sa-l auzi daca se mai invarte?Incearca si alt hard,poate fi si southbridge-ul care nu e resetat corespunzator poate din cauza diverelor sau a BIOS-ului.Incearca drivere de la Intel pentru SATA si chipset

dar am o problema nu pot trece nimic pe acel lptop citeste carduri dar zice ca trebuiesc formatate oare de ce ?netul nu stiu sa-l setez netul depe laptopul meu nu-l accepta find codat vodafone modemul si al meu fiind digi
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

7

• amassive

3

• gabiz_ro

2

• stefanstudio

2

Top autori în acest subiect

dar am o problema nu pot trece nimic pe acel lptop citeste carduri dar zice ca trebuiesc formatate oare de ce ?netul nu stiu sa-l setez netul depe laptopul meu nu-l accepta find codat vodafone modemul si al meu fiind digi

cu win 7 am avut si eu o problema de genul nu imi recunostea un hard (ma punea sa il formatez)... intre timp mi-am instalat inapoi xp si totul merge perfect (sa fim seriosi xp e la sp3 w7 a ajuns la sp1 si deja a aparut w8). cu butarea de pe hard si asa a mai patit-o un coleg, tot asa scotea bateria nu avea nimic, pana la urma adaptorul era de vina (culmea, nici eu nu am inteles legatura).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări