Vizitator Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Am auzit de acest nou serial, nou pentru mine . L-a urmarit cineva? Ce parere aveti? Merita? Eu m-am uitat la primele episoade si pare interesant asa dar as vrea sa stiu daca mai tarziu actiunea se plafoneaza sau personajele evolueaza? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Carti nu mai citim si noi? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Citim, citim dar aici e topicul cu filme. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Nu e vorba de filme.....e vorba de filmele care provoaca dependenta (!)....aka alea cu sezoane multe. Femeile trecute de 40 de ani se uita la alea turcesti si japoneze, femeile si barbatii de sub 40 se uita la dr. house etc etc... Recunosc ca m-am mai uitat si eu la multe filme de genul asta, dar am pierdut mult (SI timp!)....astea te baga-n vrie... Link spre comentariu
Vizitator joohndooe13 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Pe timpul cand ma uitam la Prison Break eram intradevar dependent de urmatorul episod. Acum am lasat-o mai moale ) Link spre comentariu
Vizitator ferycire Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Prison Break nu am iesti din casa pana cand nu l-am terminat. Acum mai urmaresc vreo cateva seriale, dar un episod maxim doua pe zi. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 ce mai urmăresc în ultima vreme: - Grimm http://www.imdb.com/title/tt1830617/ - Falling Skies http://www.imdb.com/title/tt1462059/ am ajuns deja la ultimul episod emis, și abia aștept să văd următoarele... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Depdendenta asta de ultimul episod nu ajuta deloc ) Eu vorbesc din proprie experienta de cand ma uitam la "Lost" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum