Vizitator pepe_giuliano9 Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 SALUT LA TOATA LUMEA...AM SI EU O INTREBARE....CARE ESTE DIFERENTA DE UN REDRESOR12V 4 AMPERI CU UNUL DE 12V 6 SAU MAI MULTI AMPERI ... IEU AM PRIMUL MODEL...IMI INCARC BATERIA LA MASINA SI LA SCOOTER FUNCCIONEAZA PERFECT CRED....PTR CA LA DE MASINA COSTA CAM MULT PANA SE INCARCA PLUS CA NU TINE INCARCATA....POATE CINEVA SAMI EXPLICE DACA E VB DE REDRESOR PTR CA ARE PUTINI AMPERI SAU E DOAR DE LA BATERIE....BATERIA ARE DOAR UN AN ASA CA NU STIU....CE SI CUM ....MULTUMESC CELOR CU UN RASPUNS RAPID SI EFICIENT... Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Greu e sa scrii cu litere mici si in limba romana Acumulatorul e incarcat cand are 14,4V la borneCu cat e curentul de incarcare mai mic,cu atat dureaza mai mult incarcarea (si viceversa)Un acumulator trebuie incarcat in 10 ore,daca il incarci mai repede,ii scazi durata de viata.Ca exemple: un acumulator de 50Ah se incarca in 10 ore cu un curent de 5A.Incarcarea poate dura mai mult (deci se poate folosi un curent mai mic).Daca acumulatorul se descarca...ori ai cunsumatori care-l descarca,ori e aproape mort (asta in cazul in care l-ai incarcat corect,pana la 14,4V)Ce nu inteleg eu e de ce iti tot incarci acumulatorii...scuterul si masina nu au sisteme de incarcare? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Poti sa pregatesti bani pt o baterie de scuter, la bateria de masina trebuie sa masori tensiunea finala (la sfarsitul incarcarii,cu incarcatorul pe accu).Masoara curentul de incarcare.O baterie de acumulatoare se incarca cu un curent de 10% din capacitatea ei : la o baterie de masina (44Ah) cu 4,4A timp de 10ore si/sau pana atinge tensiunea de 14,4V ,o baterie de scuter (4Ah) cu 0,4A si un incarcator special,pana tensiunea atinge 14,4V.Si nu mai striga atita! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum