Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar procesoare ceramice preturi f bune (75-150 Eur/kg)

Adriancraiovan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adriancraiovan

204

• sorinpavel

4

• madnoob2009

2

• Jhn

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut ccatalin1Mai cumpar in general pise sau obiecte vechi ce contin Au.Procesoare, pini, mufe tata de pe placile de computer, mufe de comunicatii, pastile de relee, comutatori, tranzistori diferiti, carcase de ceasuri aurite, lanturi vechi aurite gold filled, etcPuteti intreba daca aveti ceva pe MP si va voi raspunde.Valabil in continuare...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am 4 x 486 ceramice, 2 x 386 ceramice, 2 x pentium 1 ceramice, toate simple, caramiziimai am un amd k6-2 cu tablita argintie si un pentium 1 model negru.

Link spre comentariu

Salut geogrig,1 buc 486 este 10 ron daca are capacelul auriu mai mic, daca nu are deloc capacel auriu trebuie sa vad poze... sau 11 ron daca este cu capacelul auriu mare1 buc 386 este 10 ronpentium 1 ceramic este 5 ron pe bucataamd-ul este 4 ron pe bucatasi intelul negru de textolit este 3 ron pe bucataastept MPValabil in continuare...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări