paky90 Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 k multumesc pentru sfaturi as vrea sa va intreb ce difuzoare sa folosesc pe post de medii de 23 maxim 25 cm ce imi recomandati sa pun in sateliti in loc de ce am eu acum? nu trebuie sa fi rau cu incepatori tot ce vezi in poza e facut de mine si sincer chear fac sonorizari Link spre comentariu
baga Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Alea nu duc nici un chef de 50 de persoane.Difuzoare de satelit... cel mai ieftin pe care l-as cumpara este ew1003, la banii aia nu cred ca gasesti mai bun (90lei).Nu l-am ascultat, dar n-am auzit pareri proaste despre el..Poate va trebui sa schimbi si tweetere,filtru.Cu banii care i-ai dat pe saluri si poate inca cateva zeci de lei peste, puteai sa iei doi basi de 15inci (38cm) de care ti-am recomandat si faceai o treaba mult mai buna.Scapa-te de ele chiar daca le vinzi mai ieftin. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 imi puteti recomanda si niste tweetere bune pe care sa le folosesc ? Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 dupa cele spuse de voi mam gandit serios si vreau sa im fac 2 boxe fullrange si as avea nevoie de putin ajutor din partea voastra . voi face o schita cu ce vreau sa imi construesc . voi posta schita imediat ce o voi termina sa imi spuneti daca fac binecam asa ceva vreau sa imi fac imi puteti spune ce adancime ar trebui sa aiba? Link spre comentariu
baga Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Un tweeter bun pentru tine ar fi Selenium d220ti,sau macar d202ti . Sunt si mai ieftine dar nu sunt asa performante. In cazul tau, poti sa renunti la difuzorul de medii pentru ca te complici prea mult, mai ales la filtru. Incinta ar trebui sa aiba in jur de 100litri, dimensiunile cum vrei. Mai cauta pe forum, sunt multe topicuri deschise de cei care au facut asa ceva, si gasesti si proiect pentru incinta. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 multumesc foarte mult pentru ajutor o sa ma apuc de incinte luna asta iar difuzoarele le voi cumpara luna viitoare . multumesc incaodataimi puteti spune ce filtru sa folosesc ? Link spre comentariu
baga Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Pai depinde de ce difuzoare te hotarasti pana la urma sa cumperi.Userul shambala face filtre la comanda sau poti sa ti le faci tu, de cumparat filtre generice nu recomand. Inca un sfat: nu te apuca de cutii pana nu ai difuzoarele.Pentru tragaciu: Cum suna mai exact lw1503 pe medii?Nu are sau te zgarie pe urechi?Ma refer intre 1000-2000hz.Poate-mi cumpar si eu doua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum