paky90 Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 salutare . de curand miam luat un nou dif de bass un sal xpro 2580 cu diametrul de 25 cm 300 watti maxim pe 4 ohm as vrea sa imi spuneti ce parere aveti despre el si daca a avut cineva sa imi spuna cum se comporta in timp . si cum as putea afla puterea lui reala ? daca ma poate ajuta cineva astept pareri sfaturi . multumesc Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2011 nimeni nimic nici o parere ? Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Difuzoare ieftine de proasta calitate cu un sunet pe masura. Atat dai, jumatate face, de un sfert merge! Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 eu zic ca la 160 de lei se aude super bine urmeaza sa il testez saptamana viitoare la un majorat sa vad cu adevarat ce poate si imi spuneti care este puterea lui reala sau cum pot sa o aflu ??? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Cam 60W rms........REALI . Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 1. Sutele de Watii de prin prospecte si mai ales dupa abtibildele frumos colorate sunt WATII RECLAMA. 2. Nu ai cum sai afli puterea reala acasa in regim de amator. 3. Pentru galagie/bubuiala cum sunt majoratele sunt numai bune. 4. Ai grija la ce amplificator le conectezi, Difuzoarele au 4 Ohmi. niciodata nu le vei conecta la un amplificator de 8 Ohmi. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 k multumesc pentru sfaturi as mai avea o intrebare poate stupida as putea sai maresc puterea la vreo 120 w sau 160 w si daca o pot mari imi puteti spune cum ? adica ce grosime sa aiba sarma cu care va fi rebobinat ? la o impedanta tot de 4 ohm multumesc iar difuzorul va fi conectat la acest amplificator http://pdfs.icecat.biz/pdf/429073-7617.pdf de amplificator ce parere aveti ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Poti mari puterea aparenta aplicata difuzorului pana la 250W doar daca introduci un filtru subsonic Butterworth la 40Hz , cu 18 dB / octava intre sursa de semnal si intrarea in amplificator , iar amplificatorul sub nicio forma sa nu intre in limitare ( distorsiuni mai mici de 1 % ) adica iti trebuie un amplificator din gama PRO , nu gluma proasta pe care ai prezentat-o mai sus........ Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Poti mari puterea aparenta aplicata difuzorului pana la 250W doar daca introduci un filtru subsonic Butterworth la 40Hz , cu 18 dB / octava intre sursa de semnal si intrarea in amplificator , iar amplificatorul sub nicio forma sa nu intre in limitare ( distorsiuni mai mici de 1 % ) adica iti trebuie un amplificator din gama PRO , nu gluma proasta pe care ai prezentat-o mai sus........imi puteti spune de unde sa cumpar un asemenea filtru ? sau se poate face acasa ? sunt mai nou in domeniul electronici dar as vrea sa incerc sa fac un asemenea filtru daca este foarte scump Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 E un difuzor auto, nicidecum nu se preteaza pentru sonorizari. Dar trebuie sa incepi si tu de undeva. Intr-o incinta inchisa de maxim 50 de litri ar trebui sa isi faca simtita prezenta, cu conditia ca spatiul de folosire sa nu fie exagerat de mare. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 scuze scuze ca ma abat putin de la subiect dar de amplificatorul acesta http://pdfs.icecat.biz/pdf/429073-7617.pdf ce parere aveti ? imi puteti spune daca scoate 180 watti pe 4 ohm ? pentru ca pe net nu gasesc aproape nimic despre acest amplificator. multumesc Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 scuze scuze ca ma abat putin de la subiect dar de amplificatorul acesta http://pdfs.icecat.biz/pdf/429073-7617.pdf ce parere aveti ? imi puteti spune daca scoate 180 watti pe 4 ohm ? pentru ca pe net nu gasesc aproape nimic despre acest amplificator. multumescnimic ? nici o parere? :cry: Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 ce mai sare lumea in ajutor !!! Link spre comentariu
baga Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Pai ce vrei sa-ti spunem , daca nu avem si nici nu am auzit de firma aia de amplificator?Daca e adevarat ce scrie in pdf, e bun ...Daca ii pui sarma mai groasa, nu mai incap atatea spire , puterea va fi cam tot aia (depinde cu ce lipesti spirele), dar ii modifici impedanta si alti parametri...deci nu are rost.. Eu in locul tau as vinde difuzorul la cineva care il va folosi in masina sau acasa, dar nu-i trebuie galagie mare. Pentru majorate si chefuri iti trebuie ceva difuzor de 15 inci (semi)profesional, astea fac mult mai multa galagie ca ce ai tu : ew1505,lw1503,hp15w sau mai puternice, daca ai bani. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 eu zic , ca cu 2 basi cu sal xpro 2580 si cu 4 sateliti pot sa tin chefuri de maxim 200 de persoaneasa arata ce am acuma si luna asta ce vine vreau sa mai fac inca un bass si 2 sateliti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum