Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Creative 2.1 P380

Vizitator Gaby21

Postări Recomandate

Vizitator Gaby21

Salut oameni buni.Va cer si eu ajutorul daca se poate.Am un sistem audio 2.1 creative inspire p380.Acest sistem avea un volum control pe fir, mi s-a stricat si nu gasesc in magazine. Am cumparat niste boxe din alea mici 2.0, in speranta ca va merge volum controlul de la ele, are mufa accea pentru casti si eu am bagat jack-ul de la sistem in ea, se aude muzica, functioneaza, dar baraie rau de tot, oricum as regla volumul chiar si la zero.Boxele astea mici 2.0 sunt genius sp-s110, le-am desfacut si potentiometrul lor este B20k.Intrebarea mea este, imi baraie pentru ca potentiometrul asta de 20k nu face fata la sistemul meu audio?Ce pot face in privinta asta?Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

imi baraie pentru ca potentiometrul asta de 20k nu face fata la sistemul meu audio?

Nu mai zii chestii de genul,ca-s complet gresiteProblema e mai degraba ca nu se potrivesc neaparat pinii,sau ca telecomanda are alta schema interna,sau poate ambeleMai ai vechiul control pe fir,cel stricat? Poate se poate repara...sau macar se poate modifica cel nou dupa el.Dar trebuie poze,clare...inclusiv cu interiorul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări