Vizitator petry Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 buna ziua la toata lumea! am o combina arctic cu 4 sertare si functioneaza foarte bine!!!! ingheata peste tot, DOAR ca nu se mai opreste.... merge non-stop.mai vreau sa mentionez ca este o combina noua cu un singur agregat. nu stiu unde sa ma uit. am cautat sonda care controleaza termostatul dar nu stiu unde este. combina asta nu are nici un fel de leduri sau beculete exterioare sau afisaje digitale sau display.... Este o combina simpla cu un agregat. doar ca motorasul [agregatul] nu se mai decupleaza. merge incontinuu. va rog frumos sa-mi dati un sfat.sau o idee. va multumesc! Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Termostatul.Nici daca il rotiti de tot spre stanga(Inchis)nu se opreste? Link spre comentariu
Vizitator petry Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 se opreste daca rotesc butonul termostatului pana in punctul zero. Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Termostat defect,altul. Link spre comentariu
Vizitator sile78 Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 daca este noua chemati service-ul are 3 ani garantie si chiar daca nu tot cu cei de la Arctic iesiti mai ieftin cu stima...o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum