Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microfon condensator phantom.

GS

Postări Recomandate

Salut!Am cumparat un microfon Behringer C-1,condensator si am urmatoarea problema:Il folosesc pe un mixer Behringer Eurorack UBB 1002,impreuna cu alte microfoane.Desi am phantom la 48v,C-1 se aude incet,iar daca fortez volumul,incepe sa fasaie.Ce as putea face,inainte sa il duc la garantie?Se poate face ceva?P.S.Celelalte microfoane cu xare lucrez sunt Behringer Ultravoice XM1800S,suna excelent,dar totusi...C-1....este C-1`

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GS

2

• dan cod

2

• Marian

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Salut!Am inteles ca ar fi de vina legaturile la cablul cu mufe XLR,poate sa imi dea si mie cineva o schema?In cartea tehnica a mixerului nu se specifica pe ce picior vine curentul phantom,de asemenea microfonul nu vine cu o schema care sa ma lamureasca,ce pot face?Ledul rosu de pe microfon se aprinde,deci curent ar intra.Un loc unde sa probez alt phantom nu am....Deci,poate ca daca refac legaturile....rezolv...Multumesc anticipat.GVS.

Link spre comentariu

Nu cred sa fie din legaturi.In orice caz la mufele astea pinul 1 este masa deci ramane 2 sau 3 pentru tensiune.Puneti aparatul de masura pe pinii astia doi si vedeti unde scoate tensiune si legati doar acel pin la firul cald.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări