GS Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Salut!Am cumparat un microfon Behringer C-1,condensator si am urmatoarea problema:Il folosesc pe un mixer Behringer Eurorack UBB 1002,impreuna cu alte microfoane.Desi am phantom la 48v,C-1 se aude incet,iar daca fortez volumul,incepe sa fasaie.Ce as putea face,inainte sa il duc la garantie?Se poate face ceva?P.S.Celelalte microfoane cu xare lucrez sunt Behringer Ultravoice XM1800S,suna excelent,dar totusi...C-1....este C-1` Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Microfoanele de acest fel au nevoie de alimentare pe linia de semnal pentru a functiona, verifica la mufa unde il conectezi pe el daca ai tensiune pe pini. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Ar trebui verificat cu un phantom extern si cel din mixer sa fie oprit.Daca nici asa nu merge este defect. Link spre comentariu
GS Postat Septembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Salut!Am inteles ca ar fi de vina legaturile la cablul cu mufe XLR,poate sa imi dea si mie cineva o schema?In cartea tehnica a mixerului nu se specifica pe ce picior vine curentul phantom,de asemenea microfonul nu vine cu o schema care sa ma lamureasca,ce pot face?Ledul rosu de pe microfon se aprinde,deci curent ar intra.Un loc unde sa probez alt phantom nu am....Deci,poate ca daca refac legaturile....rezolv...Multumesc anticipat.GVS. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Nu cred sa fie din legaturi.In orice caz la mufele astea pinul 1 este masa deci ramane 2 sau 3 pentru tensiune.Puneti aparatul de masura pe pinii astia doi si vedeti unde scoate tensiune si legati doar acel pin la firul cald. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Puneti aparatul de masura pe pinii astia doi si vedeti unde scoate tensiune si legati doar acel pin la firul cald.Obligatoriu, tensiunea "phantom power" este prezenta pe amindoi pinii 2 si 3. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum