Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor MAGNAT

Vizitator doco

Postări Recomandate

As vrea sa imi spuneti parerea voastra:Dak merita cumparat asa cva pt un subwoofere casa, de mici sonorizari, el fiind pt masina.... DIN Durchmesser 300 Ulower cut-off frequency 19 Hz upper cut-off frequency 1500 Hz Nominal Power handling 250 Watt Max. Power handling 500 Watt Impedance 4 Ohm soundpressure level 92 dB Fs 35 Vas 81 Qts 0,31 Qes 0,33 Qms 8,0 Xmax 16 Specials Solid screwed aluminium die cast basket Nickel coated terminal plug Double spider 2.5? high power capton voice coil Highly flexible rubber suspension for 14 mm linear excursion (XTC 380 - 18 mm) High power multi magnet system

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• csl1131

1

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

pt casa va merge beton, pt sonorizari nu prea...La puterea RMS va avea doar 115dB ceea ce e cam putin.... (si asta fara sa iau in calcul "power compression", care poate fi de peste 4 dB)

Link spre comentariu

spune si un pret.Ca daca e gratis normal ca merita :weedman: Parametrii sunt ok daca vrei sa iti iasa un sub mic si nervos.Sa nu te iei dupa lower cut-off freq. pt ca aia e influentata de incinta folosita.

Link spre comentariu

fiecare are avantaj si dezavantaj..la diful asta o sa ai un spl mai mic decat la hp,deci o sa se auda mai incet, basul probabil o sa fie lung nu ca la hp, care o sa fie scurt si percis, o sa fie cutia mai mica decat la hp, cam pe la jumatate si frecventele o sa fie ceva mai joase,nu cu mult, probabil vreo 34 in loc de 40hz la hpla 2 mil cat costa nu se merita,eu as merge pe hp chiar daca imi fac o cutie mai mare(o poti folosii pe post de suport pt ceva)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări