Vizitator sevmose Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Salut, am nevoie de putin ajutor in urmatoarea problema (nu lucrez in domeniu ci doar vreau sa repar ceva semnificativ pentru mine si as aprecia foarte mult)Vreau sa inlocuiesc becul de veghe pentru ac la doua Technics 1210 mk2 cu leduri. Curentul suplimentat pentru bec e de 20 de volti si difera de la un pick-up la altu. Am cumparat regulatoare de voltaj pozitiv +5v, leduri la 4v si mai imi trebuiesc rezistori pentru ele, aici am ramas nedumerit. Puteti sa imi ziceti si mie ce fel de rezistori sa cumpar si unde as putea sa le gasesc in Bucuresti? Numai bine. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Becurile se alimentau cu tensiune alternativa? Ce valoare are aceasta tensiune? Link spre comentariu
Vizitator sevmose Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Nu am idee, ca detalii stiu ca becul se alimenta cu 20VDC. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 În cazul ăsta nu e nevoie de stabilizare, doar de rez în serie cu ledurile. Acuma depinde de valoarea exactă a tensiunii continue şi de tipul ledurilor, numărul lor, consumul lor, legarea lor în serie sau paralel.Există ''becuri'' cu leduri, ptr auto în special, care s-ar putea folosi, depinde de forma becului original, sau se poate face o adaptare. Link spre comentariu
Vizitator sevmose Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 E vorba de un singur led de 3mm pe 4v, nu ii cunosc Ma ca distribuitorul nu a reusit sa gaseasca fisa technica la ele dar presupun ca e undeva intre 20-30 Ma Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Încearcă cu o rez de 1,2...1,5kOhmi/2W, ar trebui să fie destul de luminos fără a se arde ledul. Link spre comentariu
Vizitator sevmose Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Mersi frumos, ai idee unde pot sa gasesc in bucuresti? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Dacă nu ai în cartier vre-un magazinaş, atunci fuga pe Maica Domnului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum