Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistori

Vizitator sevmose

Postări Recomandate

Vizitator sevmose

Salut, am nevoie de putin ajutor in urmatoarea problema (nu lucrez in domeniu ci doar vreau sa repar ceva semnificativ pentru mine si as aprecia foarte mult)Vreau sa inlocuiesc becul de veghe pentru ac la doua Technics 1210 mk2 cu leduri. Curentul suplimentat pentru bec e de 20 de volti si difera de la un pick-up la altu. Am cumparat regulatoare de voltaj pozitiv +5v, leduri la 4v si mai imi trebuiesc rezistori pentru ele, aici am ramas nedumerit. Puteti sa imi ziceti si mie ce fel de rezistori sa cumpar si unde as putea sa le gasesc in Bucuresti? Numai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• remus68

1

Top autori în acest subiect

În cazul ăsta nu e nevoie de stabilizare, doar de rez în serie cu ledurile. Acuma depinde de valoarea exactă a tensiunii continue şi de tipul ledurilor, numărul lor, consumul lor, legarea lor în serie sau paralel.Există ''becuri'' cu leduri, ptr auto în special, care s-ar putea folosi, depinde de forma becului original, sau se poate face o adaptare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări