TIN Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Buna searavreau sa cumpar o centrala de apartament ptr sora mea si nu stiu care e cea mai buna (pret/randament)cu boiler incorporat su separat?-cu condensare sau fara instalatia caloriferelor vreau sa o fac singur ,e bine sa merg pe dua coloane ?sau trebuie ptr fiecare camera in parte?Doresc cateva pareri din experienta dv. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Raport calitate/ pret eu mizez pe Ferroli, acum conteaza cum stai si cu service-ul pt Ferroli in zona. La casa mergi pe condensatie, daca ai bani. Daca ai si incalzire in pardoseala este si mai bine. La apartament nu stiu daca se merita investitia intr-o ct in condensatie. Link spre comentariu
TIN Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Nu se merita deoarece apartamentul e izolat si nu e nevoie de randament mare? su o fi altul motivul!? Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Motivul este costul. La o casa necesarul energetic este mai mare, casele in general au peste 100mp, anvelopa este integral in exterior, etc si prin urmare economia se simte la buzunar. La apartament mare economie nu veti face. Va recomand in schim o ct cu boiler, daca va permiteti, confortul pe partea de acm este incomparabil cu varianta instant. Link spre comentariu
TIN Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 multumesc ptr sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum