Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ma dispera imprimanta zgarcita

luc

Postări Recomandate

am un samsung ml1520,e un model mai nou,dintracela care economiseste toner.e foarte buna nimic de zis dar eu vreau sa fac circuite imprimate cu ea,iar ea imi da un strat foarte subtire de toner ,adica nu are o acoperire buna,da un strat foarte transparent .ce modificari as putea sa fac incat stratul care se va imprima pe folie sa fie mai consistent?unde ar trebui sa umblu(inafara de toner care a fost schimbat si acelasi rezultat),in cartus sau ceva prin partea electronica (este un semireglabil de unde se regleaza dar e in limite prea mici)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

6

• paul

3

• RealAlex

1

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

nu conosc modelul dar de obicei se poate face ce vrei tu din setarile imprimanteivezi ca ea este setata pe calitate medie, intra in setari (in programul ei) si mut-o pe hi quality sau photo quality

Link spre comentariu

asta da este primul lucru care mi-a venit in minte,dar cu toate setarile la maxim este insuficient de darnica.ma intereseaza daca la astea laser se poate face ceva,si de unde,sa nu o lovesc in toate incheieturile

Link spre comentariu

din pacate nu explica functionarea sau reglajele.oricum din reglaje am incercat toti semireglabili si sunt reglaje fine.mie imi trebuie sa reglez brut cantitatea de toner transpusa pe hartie,sau cilindru. poate stie totusi cineva care face service la imprimante.

Link spre comentariu

Si eu am vrut sa iau o asemenea imprimanta laser (este destul de ieftina). Dupa multe "studii" pe net prin diverse forum-uri, am decis sa cumpar un HP 1022. Intradevar costa mai mult dar merita. Din Orcad trag direct pe folie laser si iese excelent.Incearca, daca nu ai facut-o pina acuma, sa setezi cantitatea de toner din: Start, Settings, Printers and Faxes, (click dreapta pe pictograma imprimantei) si selecteaza "Properties". Aici poti face unele setari "em gros".Iti doresc succes.Daca nu reusesti, parerea mea este ca ar fi bine sa o vinzi pina este noua.

Link spre comentariu
Vizitator c_marius

salut...samgung ml1520 nu vei reusi niciodata sa o faci sa scoata la fel de bine ca un HP sau un Canon...SFAT: daca mai ai garantie la ea scapa de ea si ia`ti un HP1010 sau un Canon 2900..... sunt relativ identice....singura problema la ele este cand se uzeaza cilindrul (maxim 2 incarcari) ca nu se gasesc cilindri de schimbat... :finga: DAR ca sa nu ai probleme poti lua cu incredere Canon 3200bafta :yawinkle:

Link spre comentariu

Ar mai fi o varianta pe care am verificat-o in practica si merge (cind lucram cu DeskJet). Fa doua filme si suprapunele. Se poate face foarte bine mai ales daca utilizezi o lupa, cind le fixezi. Va trebui sa maresti putin timpul de expunere dar asta nu e o problema.Succes!!!

Link spre comentariu

e buna ideea cu suprapusul.eu momentan am scos cuptorul.totusi ce naiba sa ii fac sa scoata mai gros stratul de toner?am schimbat cilindru,am schimbat toner,rezultatul la fel.stratul de toner e subtire fara vlaga.ce ar trebui sa modific in imprimanta? mecanic..ceva in cartus...electronic? trebuie marita vre-o tensiune dintre acelea care se aplica cartusului?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări