Vizitator Minase Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 salut am si eu o intrebare sunt nou in ce tine de electronica si recent am cumparat un cantar electronic... toate bune si frumoase acum vreau sa ma apuc sa "modez" acest cantar prin conectarea sa la PC (partea de programare o pot efectua nu e problema)dar nu stiu exact daca merge conectat sau nu .pe placa am urmatoarele conexiuniVDD - care banuiesc ca e alimentareGND - se explicaCAL - ??VPP - ??intrebarea mea e ce reprezinta cele 2 conexiuni? CAL (2.8V) si VPP(2.7V).am verificat si am tensiune pe ambelemersi mult Link spre comentariu
Ticu Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Niste detalii sau poze despre cantar si cum arata placa (circuitul integrat)? Prescurtarea Cal se foloseste pentru Calibrare. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 VDD - + sursei;GND - masa ;CAL - calibrare ;VPP - reglare "," (gama de masura) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum