cr1stache Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 M-ar interesa modul de conectare al firelor intre telecomanda si unitatea centrala la modelul "DACE 8336".Multumesc anticipat Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 are telecomanda prin fire? :rolleyes: poate te referi la modul de conectare intre alarma (unitatea centrala, cum ii zici tu) si modulul de inchidere centralizata (a usilor)...spune mai clar ce anume vrei sa faci Link spre comentariu
cr1stache Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 alarma e fabricata inainte de '90 are un modul de comanda si ca o tastatura pe care sunt cifre de la 0 la 7 cablul dintre tastatura si modulul de comanda era format din 10 fire dar a fost tait iar in manualul ei de utilizare nu scrie ce contact de la tastatura corespunde fiecarui contact de le unitatea centrala Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 am avut si eu o asemenea alarma, dar din pacate avea aceeasi problema cu firele.era o alarma cu dezactivare din interior prin cod care era deasemenea selectabil. Link spre comentariu
cr1stache Postat Ianuarie 14, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 era foarte buna alarma pentru vremea ei si inca e eficienta dar ramane problema cu firele Link spre comentariu
cr1stache Postat Ianuarie 15, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 chiar nu stie nimeni?? Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 la tine nu e numerotat nimic pe carcasa unitatii de baza, caci la alarma mea erau numerotate iesirile din cutie si de asemenea erau numerotate intrarile in tastatura....la mine problema a fost pe placa..... Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 am gasit niste date in cartea "Electronica auto", Ed. Teora: "intreprinderea ELPROF (fosta ELECTRONICA INDUSTRIALA) a realizat dispozitive de alarma auto cu cifru electronic, de tipurile: DACE 8336-121; DACE 8336-12S; DACE 8336-24S... Acestea intra in functiune la deschiderea usilor automobilului, a capotei motorului sau a capacului porbagajului, precum si in cazul demontarii parbrizului sau lunetei-spate (dupa un timp prealabil de 8+/-2s, permitand conducatorului auto sa blocheze alarma prin compunerea unui cod cifrat). Cele 3 cifre ale codului se pot selectiona prin actionarea a 3 din cele 8 taste ale unei claviaturi de comanda (permitand realizarea a 336 de aranjamente (fara repetitie) de 8 cifre luate cate 3). Alarma actioneaza claxonul (sau farurile) timp de 1 minut, dupa care dispozitivul reintra in stare de veghe (consumand maxim 25mA) pana la o noua eventuala reactivare a senzorilor" am mai gasit pe net ca firma are adresa web: http://www.elprof.ro/ si ai acolo niste telefoane si un mail.... Link spre comentariu
cr1stache Postat Ianuarie 15, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 la mine este numerotata numai unitatea centrala la tastatura avand niste cioturi de fire P.s. multumesc pt toate celelalte raspunsuri Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 15, 2006 Partajează Postat Ianuarie 15, 2006 bun, acum legat de alarma, la prima vedere ai 3 taste care sunt "active", 5 false, care comanda blocarea codului/resetare cod, ar mai trebui sa fie un plus si un minus... niste scheme am cules la http://www.niqro.as.ro/cifru.htm ca sa rezolvi problema, vezi ce integrate are alarma, mai ales pe partea de cod... Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 eu din cate imi amintesc alarma mea era facuta cu 2 NE555, unul pt. comanda si unul pt. oscilatorul care comanda claxonul. Link spre comentariu
cristitranca Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 desi e un topic vechi, o sa il aduc iar la viata....am si eu o alarma DACE, dar sunt deconectate firele de alimentare, cele de pe "panoul de comanda" sunt conectate la "unitatea centrala" dar la uniateta centrala, sunt 5 contacte, unde ar intra niste fire cu papuci, dar nu stiu sa le conectez....a mers mult alarma, era foarte buna, si as vrea sa o pun iar in functiune...cum se conecteaza cele 5 fire? asa arata unitatea de sub capota. sunt 5 contacte pe acolo pe ceva care seamana cu un releu...nu stiu care, ce contacte trebuiesc conectate, poate ma puteti ajuta Link spre comentariu
niq_ro Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 am gasit niste date in cartea "Electronica auto", Ed. Teora:"intreprinderea ELPROF (fosta ELECTRONICA INDUSTRIALA) a realizat dispozitive de alarma auto cu cifru electronic, de tipurile: DACE 8336-121; DACE 8336-12S; DACE 8336-24S... Acestea intra in functiune la deschiderea usilor automobilului, a capotei motorului sau a capacului porbagajului, precum si in cazul demontarii parbrizului sau lunetei-spate (dupa un timp prealabil de 8+/-2s, permitand conducatorului auto sa blocheze alarma prin compunerea unui cod cifrat). Cele 3 cifre ale codului se pot selectiona prin actionarea a 3 din cele 8 taste ale unei claviaturi de comanda (permitand realizarea a 336 de aranjamente (fara repetitie) de 8 cifre luate cate 3). Alarma actioneaza claxonul (sau farurile) timp de 1 minut, dupa care dispozitivul reintra in stare de veghe (consumand maxim 25mA) pana la o noua eventuala reactivare a senzorilor"am mai gasit pe net ca firma are adresa web: http://www.elprof.ro/ si ai acolo niste telefoane si un mail.... Link spre comentariu
dorustory Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Referitor la un post din ianuarie 2006 "M-ar interesa modul de conectare al firelor intre telecomanda si unitatea centrala la modelul "DACE 8336". Multumesc anticipat", daca mai este cineva interesat de legaturile bloc comanda - unitate centrala, am sa ma uit la cea pe care o detin si revin cu date. Link spre comentariu
dorustory Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Conexiuni alarma DACE 8336-121|t.| CULOARE |t. | |t. | CULOARE | OBSERVATII ||BE|CONDUCTOR |BPT| |BPT|CONDUCTOR | conductori separati de cablu |+--+----------+---+ +---+----------+-------------------------------+|1 |MARO | 2 | | 3 |VERDE | la intrerupator de parbriz ||8 |PORTOCALIU| 1 | | 9 |ROSU | la sasiu ||9 |ROSU | 8 | | 10|NEGRU | la siguranta bec plafoniera ||10|VERDE | 6 | | 11|ALBASTRU | la intrerupator portiera sofer||11|ALB | 5 | ------------------------------------------------|12|ALBASTRU | 4 ||13|GALBEN | 7 |-------------------NOTA:BE = BLOCUL ELECTRONICBPT = BLOCUL CIFRU ELECTRONICLA BPT terminalul 1 = dinspre intrarea cablului in cutia de legaturi (pe conector, in stanga conductorului apar doi de X suprapusi). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum