Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa reglabila de tensiune, 0-30V, 0-3A, cu atasamente

coco243

Postări Recomandate

M-am apucat sa editez cablajul din atasamentele anterioare intr-un program de editare si am si eu o intrebare misto, daca in schema se dau U2A si U2B, doua circuite integrate, de ce in poza cablajului apare doar U2? Sunt foarte confuz. P.S. M-am uitat in datasheet-ul lui lm358, si integreaza doua amplificatoare intr-unul, sau ceva de genu, da ma incurca programul de editate pt ca am facut schema cu doua integrate si acuma am in PCB imi apar doua amprente, bagami-as, de ce nu mi-ati zis? :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coco243

16

• bogdan_

6

• Marian

3

• avolocaru

3

Top autori în acest subiect

@coco243, acum am aruncat si eu un ochi pe subiectul asta. O sa cheltui o gramada de bani. Mai simplu era sa cauti sa cumperi o sursa I4102, o gaseai la vreo 120 lei, cu cutie, cu instrumente, cu tot si facuta gata si era si STAS. E dubla, scoate 0-30V 0-1,2A, are optiunea paralel. Ce zici?

Link spre comentariu

Prea tarziu, deja am cumparat tot, oricum vreau sa-mi fac mana, asta e cel de-al doilea cablaj al meu, am mai facut un amplificator pana acum. Vreau sa-mi fac un programator de PIC-uri si de aia am tot exersat cu cablaje, si in plus o sursa de tensiune e destul de folositoare si bunicica.

Link spre comentariu

Cand o termini sa ne spui si noua cum merge ,si eu am pus ochii pe schema asta si sunt curios de performante.

:) sa dea domnu sa o termin, si cat mai repede si o sa revin cu impresii :)
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am facut-o eu pana la urma nu e chiar gata ii mai trebuie cutie si indicator tensiune-curent dar la primele probe functioneaza impecabil. Sper sa mai gasesc timp sa o termin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări