Vizitator Sprinter Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Se poate realiza o sursa de 12v la 220v fara transformator ? Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 http://www.circuiteelectronice.ro/power ... istor.html Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Se poate realiza o sursa de 12v la 220v fara transformator ?am si eu o curiozitate la ce vrei sa o folosesti ?sau ce anume vrei sa faci cu acea sursa ce curent iti trebuie ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Mare atentie sa nu pui pana pe ea,nefiind izolata de retea,mori!D-aia se folosesc trafuri! Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Vreau sa fac un joc de lumini nu un integrat Ic555 , si vreau sa il montez intr-o carcasa mica si draguta , si imi trb o sursa de curent finuta , nu transformator mare Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Foloseste un transformator micut sau un incarcator de telefon... Link spre comentariu
bogdan_ Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Daca e ceva cu care interactioneaza oamenii, nu te juca cu siguranta.Cel mai bun ar fi un alimentator normal care se baga in priza, fie el de telefon sau universal. Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Pai da , dar imi trebuie ceva pe la 1.5-2 amperi , pt ca la montaj folosesc si un tiristor , si cam cere cel putin 1.5 ah... , si nu reactioneaza oamenii cu el , adica e in carcasa de plastic , nu ar fi periculos.. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Daca iti trebuie curent asa de mare, clar nu folosesti decat o sursa izolata cu transformator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum