pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 salut baieti am si eu o intrebare cum put face overclock la procesorul meu AMD Athlon x64 2.4 ghz dual core 4600+ va rog frumossau la placa video nvidia geforce 6200 turbocache Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 te bagi frumos in bios (te desculti intai sa nu intri murdar pe picioare acolo ) ,si de la setaril;e procesorului ii dai un mic plus , nu-ti recomand overclockul daca nu ai racire fte fte buna, inclusiv sursa sa fie de calitate.. glumeam cu descultatul , dar daca nu prea pricepi mai bine nu te apuci..ca s-ar putea sa :smt103: iasa fum Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 te bagi frumos in bios (te desculti intai sa nu intri murdar pe picioare acolo ) ,si de la setaril;e procesorului ii dai un mic plus , nu-ti recomand overclockul daca nu ai racire fte fte buna, inclusiv sursa sa fie de calitate.. glumeam cu descultatul , dar daca nu prea pricepi mai bine nu te apuci..ca s-ar putea sa :smt103: iasa fumam racirea buna si sursa la fel recunosc nu prea ma pricep dar stiu de racire si de sursa ca sunt in stare pt a face un overclock Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 intra-n bios si baga mare atunci.. Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 am dat si degeaba aceeasi frecventa o am Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 ce placa de baza ai? modelul ma intereseaza , eventual ce model de bios Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 placa de baza e asrock aliveNF6P-vsta Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Buna seara ! Eu unul nu asi face asa ceva la procesor,pentru ca este foarte bine atat de cat este procesorul dvs,adica de 4.8 ghz pentru ca este dual core,eu ulul nu stiu la ce va complicati cu overclock ca este foarte mici diferente dar asta este alegerea dvs, daca dvs chiar vreti ca sa faceti asa ceva nu am nimic in potriva cu asta,dar eu va intreb in singur lucru ati mai facut asa ceva la vreun pc-u sau laptop,pentru ca procesoarele acestea pot ca sa arda in mai putin de 1 min,dar eu va doresc mult succes !!!o seara buna !! Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Buna seara ! Eu unul nu asi face asa ceva la procesor,pentru ca este foarte bine atat de cat este procesorul dvs,adica de 4.8 ghz pentru ca este dual core,eu ulul nu stiu la ce va complicati cu overclock ca este foarte mici diferente dar asta este alegerea dvs, daca dvs chiar vreti ca sa faceti asa ceva nu am nimic in potriva cu asta,dar eu va intreb in singur lucru ati mai facut asa ceva la vreun pc-u sau laptop,pentru ca procesoarele acestea pot ca sa arda in mai putin de 1 min,dar eu va doresc mult succes !!!o seara buna !! nu am mai facut nici o data overclock dar totul are un inceput Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Buna seara ! Eu unul nu asi face asa ceva la procesor,pentru ca este foarte bine atat de cat este procesorul dvs,adica de 4.8 ghz pentru ca este dual core,eu ulul nu stiu la ce va complicati cu overclock ca este foarte mici diferente dar asta este alegerea dvs, daca dvs chiar vreti ca sa faceti asa ceva nu am nimic in potriva cu asta,dar eu va intreb in singur lucru ati mai facut asa ceva la vreun pc-u sau laptop,pentru ca procesoarele acestea pot ca sa arda in mai putin de 1 min,dar eu va doresc mult succes !!!o seara buna !! nu am mai facut nici o data overclock dar totul are un inceputmai bine asculti ce zice Florin si eu , poti sa arzi procesorul doar ptr ca ai vrut sa inveti asa ceva.. chiar e nesemnificativa performanta.. daca tot doresti performata treci pe Intel ,fa-ti rost de o placa de baza cu chipset intel si procesorul sa fie tot intel .. si vei avea performante. daca-ti permiti baga si tu un i7 Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 nu am bani pt performanta daca e sa imi cumpar un alt procesor as alege un amd phenom 2 x4 980 black edition 3.70 ghz (4 nuclee) Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 totusi la placa video vreau sa fac overclock de aia nu imi pasa poate sa se arda nu ma intereseaza Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Buna seara ! Aceasta placa video este onboard sau este nu,daca nu este onboard placa video atunci se merita,pentru ca se arde numai placa video si atat,dar daca este onboard placa video atunci este tot cam periculos,pentru ca puteti ca sa ardeti si ceva pe placa de baza. Asteptam ! Link spre comentariu
pingu95 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 nu este onboard Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Oricat ati overclock-a procesorul, langa acea placa video (6200) rezultatul va fi "0", daca procesorul era "Bottleneck" mai intelegeam, dar asa chiar placa video este cea care trage in jos...Daca aveti posibilitatea, cel mai indicat ar fi sa achizitionati o placa video ceva mai rasarita, si atunci veti vedea ca "setea" de overclock o sa dispara... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum