Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema setare sunet.

LUCI

Postări Recomandate

Buna ziua,Deci am placa de sunet onboard 5.1 si am sunet prin HDMI direct din placa video ati hd 6790.Am un monitor LCD philips conectat prin HDMI si am sunet pe boxele lui integrate dirct prin mufa.Problema e ca nu pot face sa am sunet nici cum de pe placa onboard.Am tot schimbat prin control panel placa de pe care sa ruleze si degeaba.OS este win7 home premium

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

4

• FLORIN IORDACHE

3

• wally_gatter

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut ! Dar drivere le aveti la aceste placi de sunet,dar atentie drivere trebuie ca sa fie pentru windows 7 si nu in ultimul rand versiunea 32biti sau 64biti . :da Asteptam !

Link spre comentariu

Am revenit din nou! In ce gaura de la palca de sunet ati bagat mufa de la monitor sau de la boxe,nu ati bagat mufa care vine de la boxe gaura cu verde de la placa de sunet?Nu asa apare placa de sunet a dvs,ca in poza de mai jos?Asteptam !

Link spre comentariu

Deci am conectat monitorul,la placa grafica prin mufa HDMI,si primeste imagine,si sunet pe acolo(monitorul are difuzoare integrate).Am dat disable la Ati hd audio(placa de sunet integrata pe placa grafica)Si default la realtek hd audio(placa onboard)Am conectat la mufa verde,si nimic.Nici pe front panel daca conectez castile nu merg.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări