LUCI Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Buna ziua,Deci am placa de sunet onboard 5.1 si am sunet prin HDMI direct din placa video ati hd 6790.Am un monitor LCD philips conectat prin HDMI si am sunet pe boxele lui integrate dirct prin mufa.Problema e ca nu pot face sa am sunet nici cum de pe placa onboard.Am tot schimbat prin control panel placa de pe care sa ruleze si degeaba.OS este win7 home premium Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Va salut ! Dar drivere le aveti la aceste placi de sunet,dar atentie drivere trebuie ca sa fie pentru windows 7 si nu in ultimul rand versiunea 32biti sau 64biti . Asteptam ! Link spre comentariu
LUCI Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Da,am driverele,sunt pentru win 7,in control panel apar placile de suntem,in device manager de asemenea. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Am revenit din nou! In ce gaura de la palca de sunet ati bagat mufa de la monitor sau de la boxe,nu ati bagat mufa care vine de la boxe gaura cu verde de la placa de sunet?Nu asa apare placa de sunet a dvs,ca in poza de mai jos?Asteptam ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 placa de sunet onboard trebuie setata ca "default" .. Link spre comentariu
LUCI Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Deci am conectat monitorul,la placa grafica prin mufa HDMI,si primeste imagine,si sunet pe acolo(monitorul are difuzoare integrate).Am dat disable la Ati hd audio(placa de sunet integrata pe placa grafica)Si default la realtek hd audio(placa onboard)Am conectat la mufa verde,si nimic.Nici pe front panel daca conectez castile nu merg. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Eu asi zice ca mai bine sa ne puneti si noua o poza cu setarile din control panel la sectiunea audio sau sunet.Asteptam ! Link spre comentariu
LUCI Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Va multumesc pt interesul acordat.Am rezolvat problema. Am pus win 7 ultimate ,iar cand am instalat driverele am instalat doar placa onboard si acum functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum