costy19 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Salutare as dorii sa realizez ,sau in prima faza daca nu am posibilitatea sa si il realizez decat sa ma informez daca este posibila realizarea unui corector de ton pentru pc intre 2 si 4 iesiri desi eu as prefera sa il fac de 4 iesiri stereo ,si unde pot sa gasesc o schema pentru a realiza asa ceva . Si inca ceva nu stiu deloc portile logice ceva material de citit ar fi bun venit multumesc anticipat Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Deci vrei sa corectezi tonul pe 4 iesiri stereo (8 canale)? Individual sau simultan? Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 de preferat ar fi individual. Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 daca nu se poate incerc si alternativa adica simultan Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Preferabil era sa si cauti inainte sa postezi, iata aici sunt zeci de variante http://elforum.info/viewtopic.php?f=35&t=4609 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum