Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

diode redresoare D25N05

Postări Recomandate

am gasit alaltaieri prin cutiile cu sobolani, facand putina ordine prin casa, o cutie cu astfel de diode fabricate de IPRS Baneasa! dupa nume par diode redresoare normale de 25A! acum intrebarea este: la ce tensiune? 50V sau 500V?? parca as face o punte redresoare cu ele pt amplificator daca ar fi la 500V.. o fisa tehnica cu ele mi-ar fi de mare ajutor! multumesc anticipattoate cele bune AlinEX

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlinEX

3

• SOLDAN CONSTANTIN

1

• GEO 53 BN

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

super diode! multumesc!nu are nimeni un catalog cu diode produse de IPRS? ca am dat netu si forumul acesta peste cap si nu am gasit nimic sa ma ajute! mai am ceva diode produse de iprs! cu cele de 25A si 50V pot maxim sa fac un redresor pt incarcarea bateriilor auto sau alimentatoare cu tensiunea pana in 35V... multumesc

Link spre comentariu

mii de multumiri pentru catalog! ha ha... 1n4001 are 50V si eu am redresat 220V cu ele :ras: si spre surprinderea mea inca traiesc dupa 2 ani de exploatare :da ! m-a umflat rasu cand am vazut ca au 50V! se faceau lucruri bune pe vremea lu' Ceausescu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări