sz3bbylA Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 cine ma poate ajuta cu niste exemple simple usb pe 18f2550 ?mentionez ca am legat picul cu alimentare direct din usb fara control de alimentare externade baza folosesc hi-tech dar am instalat si c18(pe care nu l-am folosit niciodata)mi-ar prinde bine orice exemplu legat de aceasta familie de microcontrolere 2550 4550 Link spre comentariu
pegas Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 1. pinu 14 nu l-ai legat la o alimentare?2. il resetezi scotandu-l din usb, nu? :-) Link spre comentariu
sz3bbylA Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 sincer nu sunt bun electronist1.ideea e ca atunci cind il scoti din usb evident ca nu mai e alimentat2.cind il bagi in usb se alimenteaza, se initiaza, si se transmit datestarile de stand-by pentru usb sunt utile atata timp cit usb-ul este alimentat dar nu se transmit datepe ideea asta vreau sa merg deocamdatadaca e ceva gresit in scema va rog sa imi spunetieu am construit-o pe placa de test si pot sa o modifice prima data cind pun mana pe un pic18ma avantajeaza ca stiu un pic de csincer nu ma intereseaza decit cea mai simpla aplicatie ca sa pot sa imi dau seama cum se construiesc driverele pe usb ca sa pot sa imi fac propriile drivere cu propriile aplicatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum