andreidaniel Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Buna tuturor! AM luat si eu un tel.Vodafone SMART.Merge f bine,doar ca am mici nelamuriri: => 1-nu a venit cu casti si eu nu stiu ce tip de casti merg...are mufa de 3,5 si am incercat un handsfree de nokia,altu de apple si altu de motorola,toate cu 4 sectiuni,aceeasi lungime ca si jacku stereo cu 3 sectiuni sau mono cu 2 sectiuni si mereu cand il bagam pana la capat se auzea mai incetu decat daca era pus doar o parte si in plus si rau pe radio...si am pus de test niste casti simple stereo de la ipod si se aude misto pe radio,clar bine,stereo...sa fie incompatibile handsfree celea sau tel are doar mufa de casti fara microfon?in manualu de aici zice ca ar fi doar de casti: http://pex.indg.com/vodafone/en_COM/data/vodafonetorres/specifications/VF_specifications_VF858.pdf => 2-pe gsmarena zice ca la radio are FM cu RDS si in setari nu apare nimic de RDS...are sau n-are?Sau nu stiu eu unde sa umblu? => 3-am vazut ca softurile se instaleaza implicit in mem tel.nu se poate face ceva sa se instaleze direct pe cardul de memorie?vad ca se pot muta,de pe tel pe card,dar asta dupa ce initial le-ai instalat deja si mai mult,nu toate care le-ai instalat tu,se pot muta pe card (nu de alta,dar nu are o memorie prea mare si ma gandesc sa fac in asa fel sa fie cat mai mult libera) => 4-vad ca face o mica figura afisaju:usor falfaie cand e la incarcat,dar nu integral si nu prea tare..de ce?aceeasi problema o mai vad daca ma uit pe facebook la poze falfaie usor chiar si dupa ce poza s-a initializat si se vede bine?sa fie asta o problema dat fiind faptu ca microprocesorul e de 530MHz fata de altele care au 600...800 sau 1000MHz SAU sa aiba telu o"buba"din fabricatie? Va rog,daca cineva s-a mai confruntat cu acestea de mai inainte sa ma lamureasca. Multumiri, Andrei-Daniel Link spre comentariu
MuSi Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Sa incep si eu ca tine : 1.A avut pachetul sigilat cand l-ai luat,fiindca nu e normal ca un smartphone sa fie fara casti... 2.La radio cu RDS nu stiu sa-ti raspund fiindca nu am avut niciodata un telefon cu radio FM cu RDS... 3.Nu e normal sa falfaie ecranu decat la incarcare si la pozele de pe net(daca era din procesor se vedea mereu asa si mergea foarte greu). Andrei Musescu Link spre comentariu
Vizitator felixdaniel Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Sa va spun si eu acum...Nu e obligatoriu ca un Smartphone sa detina casti...deoarece nu e un terminal folosit pt muzica si radio Smarthphone`ul este folosit in general pt aplicatii,internet,mail etc.Am si eu un Vodafone 858 Smart(Huawei U8160-U) si un Samsung Galaxy Mini(S5570) si nu am primit deloc casti la aceste modele...Daca chiar doriti sa cumparati casti....Cumparati casti pt Iphone cele mai bune....Felix Daniel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum