Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare antivirus free pentru nestiutori

Vizitator

Postări Recomandate

De kaspersky nu zice nimenia? , exista trial reseter daca se cauta si se reseteaza cele 30 de zile, va va permite activarea unei noi licente.Fara bataie de cap insa sa se simta ca merge win7 cu kav11 as recomanda ca cerinte minim dual core 3800+ 4Gb ram.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• adicontakt

2

• FLORIN IORDACHE

2

• pop_ady44

2

Parerea mea e Avira AntiVir Personal , da-i cu gogu si gasesti siteul, exista si versiunea pe bani si stie mai multe .Cea free este'' za best '' si merge perfect , testata de mine pe un laptop PIII cu 450Mz , 256 Ram , XP professional.Spor

Link spre comentariu

dar de un AVG Internet Security 2011 a carui licenta expira in 2018, ce ziceti?

Salut ! Eu unul cred ca acest antivirus AVG Internet Security 2011 de la prietenul dvs este crackuit,nu este cu serial, daia este asa de mult valabil. :daAvem o intrebare va face update de pe net la acest antivirus?Asteptam !
Link spre comentariu

dar de un AVG Internet Security 2011 a carui licenta expira in 2018, ce ziceti?

Salut ! Eu unul cred ca acest antivirus AVG Internet Security 2011 de la prietenul dvs este crackuit,nu este cu serial, daia este asa de mult valabil. :daAvem o intrebare va face update de pe net la acest antivirus?Asteptam !
are serial ,fara el merge 30 de zile ,si face si update ,se vede si din atasamentul de mai sus,ultimul update este astazi
Link spre comentariu

de regula crackurile de la avg sunt pe minimum 100 ani sau o vesnicie.. toata smecheria e ca orice antivirus ,chiar trial version, ai avea , sa-i faci update-urile la zi si sa speri ca nu o sa iei cel mai nou virus. deoarece virusul e primul care se neaste , pe urma nenii aia de la programare fac si antidotul pentru el..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări